NBA as razočaran Ol starom: Ovo je sprdnja

Izvor: Press, 22.Feb.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA as razočaran Ol starom: Ovo je sprdnja

Obično kada dođe poslednja četvrtina igrači se stegnu. Kažu: Ajmo po pobedu. To se sada nije desilo i to je razočaravajuće – kaže Redži Miler.
foto: novosti.rs
Da li Ol star meč gubi svaki smisao? Iz godine u godinu duel svih zvezda NBA lige, i pored atraktivnosti koje takav spektakl nosi, opada kvalitetom, da bi poslednji odigran u Nju Orleansu bio razočaravajuć za ljubitelje igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pod obručima širom sveta.
Jedan od onih koji su javno ustali protiv omalovažavanja kraljice igara jeste nekadašnja NBA legenda i jedan od najboljih šutera svim vremena Redži Miler.
- Razumem da je to revijalna utakmica i da ne znači ništa. Navijači moraju da se zabave, ali u nekom trenutku mora da dođe do takmičenja između najboljih igrača sveta. Ovo je sad bila sprdanja. Komedija – rekao je nekadašnji as Indijane, prisetivši se Ol star mečeva na kojima je i on bio učesnik.
- Obično kada dođe poslednja četvrtina igrači se stegnu. Kažu: Ajmo po pobedu. To se sada nije desilo i to je razočaravajuće. Tako je već tri godine – istakao je Miler.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.