NBA: Kralj Džejms pokazao rogove

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Kralj Džejms pokazao rogove

Bio je loš na otvaranju sezone protiv Njujorka, ali je Lebron Džejms u Čikagu pokazao zašto je najbolji košarkaš današnjice. LBJ sa 36 poena vodio je Klivlend do trijumfa posle produžetaka nad Bulsima.

Kralj Lebron Džejms vodio Klivlend Kavalirse do trijumfa u Čikagu

Uz raspoložen košgeterski učinak, Lebron je imao i osam skokova i četiri asistencije. Rame uz Džejmsa bio je MVP Mundobakseta u Španiji Kajrio Irving, koji je postigao 23 poena. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poraza, Čikago može da brine nova povreda, doduše lakša, Derika Rouza.

 

U graskom derbiju, Klipersi su pobedili Lejkerse, a briljirao je Blejk Grifin, koji je ubacio čak 39 poena. Šampion San Antonio bao je u Arizoni protiv Finkiksa,  a najzaslužniji za trijumf Sansa bio je Ajzea Moris, sa 23 poena.

 

Svoje veče imao je Rudi Gej, koji je sa 40 poena doprineo trijumfu Sakremanta proti Portlanda.

 

Rezultati: LA Lejkers – LA Klipers 111:118,  Finiks – San Antonio 94:89, Sakramento – Portland 103:94,  Milvoki – Filadelfija 93:81,  Čikago – Klivlend 108:114 p,  Indijana – Memfis 89:97.

 
Pogledaj vesti o: NBA,   Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.