Jokić sjajan u istorijskoj noći za NBA

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić sjajan u istorijskoj noći za NBA

Nikola Jokić uživa u NBA ligi. Srpski košarkaš nastavio je sa odličnim partijama, ali Denver nije imao snage da iznenadi Los Anđeles Kliperse (111:94).

Nekadašnji centar Mega Leksa proveo je na parketu 24  mninuta i za to vreme ubacio 16 poena, šest skokova, dve asistencije i blokadu. Od rasploženih saigrača imao je samo italijanskog superstara Danila Galinarija (20).

Kod Klipersa se istakao tandem Deandre Džordan - Blejk Grifin, koji je zajedno ubacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << isto koliko i Jokić i Galinari.

Istorija najjače košarkaške lige na planeti dobila je novo poglavlje. Golden Stejt je upisao 16. uzastopni trijumf od početka sezone i oborio na taj način postao prvi tim kome je tako nešto pošlo za rukom.

Ipak, do večnog rekorda NBA imaće još MNOGO posla. Trenutno su na pola puta, s obzirom da je njihov poslednji rival Los Anđeles Lejkers u sezoni 1971/72, u periodu od 5. novembra do 7. januara.

Sinoćni susret završen je rezultatom 111:77. Kobi Brajant šutirao je 14-1 iz igre (!), a aktuelni MVP Stefon Kari ubacio je deset šuteva iz igre, isto koliko i svi starteri "jezerdžija".

Vašington - Indijana 106:123

Atlanta - Boston 121:97

Memfis - Dalas 110:96

Denver - Los Anđeles Klipersi 94:111

Portland - Čikago 88:94

Golden Stejt - Los Anđeles Lejkersi 111:77
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.