Da pozavide i u NBA: Rampa Bjelice, dodavanje kroz noge i zakucavanja za špice /VIDEO/

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da pozavide i u NBA: Rampa Bjelice, dodavanje kroz noge i zakucavanja za špice /VIDEO/

Poslednje, 10. kolo grupne faze Evrolige obeležili su zaista impresivni potezi i u Top 10 našla su se zakucavanja, asistencije i blokade koje se češće viđaju na NBA parketima.

Među najboljim potezima nema nijednog sa utakmice između Crvene zvezde i Laboral Kuće, a krećemo iz Istanbula gde je Fenerbahče ugostio i pobedio Bajern, dok je Jan Veseli zakucavanjem podsetio na partije iz NBA.

Na devetom mestu je sjajna blokada Luka Harangodija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Valensije, a na osmom fantastičan alej-up košarkaša moskovskog CSKA i zakucavanje debitanta Antona Astapkoviča.

Tu je i neverovatna trojka Hvostova iz najprijatnijeg iznenađenja Nižnjeg, a na šestoj poziciji našao se naš Nemanja Bjelica i njegova sjajna rampa prilikom polaganja njegovog sunarodnika Duška Savanovića.

Rudi Fernandez je na listu dospeo magičnim dodavanjem kroz noge za zakucavanje Burusisa, dok su četvrto mesto zauzeli Marselinjo Uertas i Mario Hezonja sjajnim alej-upom za zakucavanje mladog hrvatskog košarkaša iza leđa.

Kris Rajt iz Turova je upotpunio Top 10 listu snažnim zakucavanjem protiv Armanija, dok se čudesni Džejms Anderson sa dva plus jedan za zlata vrednu pobedu Žalgirisa i plasman u Top 16 fazu našao "samo" na drugom mestu - opravdano.

Opravdano, jer je plej Makabija Džeremi Pargo izveo nesvakidašnji okret od 360 stepeni oko svoje ose i na drugi obruč probacio loptu kroz koš protiv Unikahe.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) BOLJE NEGO U NBA: Bjelica, Veseli, leteći Hrvat i ludi potezi u top 10 Evrolige

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014

Poslednje kolo prve faze Evrolige donelo je neverovatne poteze..Gotova je prva faza ovosezonske Evrolige, nakon 10 sjajnih i uzbudljivih kola, a jedini srpski predstavnik se plasirao i u narednu i to lakše nego što se očekivalo...Poslednje kolo, donelo nam je možda i najbolji Top 10 izbor u dosadašnjem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.