Bjelica željan treninga sa orlovima: Prija nam hladnoća Kranjske Gore

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica željan treninga sa "orlovima": Prija nam hladnoća Kranjske Gore

Nemanja Bjelica je ostvario san odlaskom u NBA ligu, nosiće dres Minesote i prema propisima najjače lige sveta, samo sedam nedelja može da provede sa nacionalnim timom uoči sezone. Zato se raduje što će od nedelje, 2. avgusta, punom parom moći da radi na Kranjskoj Gori sa reprezentativnim saigračima na pripremama za Evrobasket koji će od 5. do 20. septembra biti održan u Nemačkoj, Letoniji, Hrvatskoj i Francuskoj.

- Odradili smo bazični deo priprema veoma dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Doduše, ja sam malo zakasnio, trenirao sam u posebnom režimu zbog NBA pravila i angažmana u Minesoti. Imao sam problem u glavi da sam željan treninga jer smo rano završili sezonu, ali od nedelje mogu da budem u punom pogonu i sa nestrpljenjem čekam da se potpuno priključim ekipi - raportira Bjelica iz Slovenije.

Srbiju u nedelju od 19.30 očekuje prva kontrolna utakmica protiv selekcije Mađarske.

- Ne znam još tačno ništa, ali mislim da će me selektor odmoriti u toj prvoj utakmici. Što se mene tiče, trenirao sam, nije da nisam radio ništa tokom prethodnog perioda i spreman sam - dodaje Bjelica.

Nacionalni tim se prošlog leta za Mundobasket pripremao na Kopaoniku, a uvodni deo priprema za EP ima u Kranjskoj Gori.

- Ovde je zaista super. Kada smo Marko Kešelj i ja stigli, svi su kukali kako je previše vruće. Sada je malo hladnjikavo i pada kišica, što nam prija. Ovde je dosta mirnije nego na Kopaoniku, to nam je jako bitno za rad, pogotovo za ovaj uvodni, najvažniji deo priprema da budemo potpuno fokusirani - završio je Bjelica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.