Atlanta trejdovala Supermena!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlanta trejdovala Supermena!

Hoksi se odrekli usluga snažnog centra zarad Belinelija, Plamlija i 41. pika na draftu

Jedan od najsnažnijih centara NBA ligi, iskusni Dvajt Hauard trjedovan je u Šarlot Hornetse! Njegov dosadašnji klub - Atlanta, odlučila je da ga prosledi u Severnu Karolinu u zamenu za Majlsa Plamlija, Marka Belinelija i 41. pika na draftu, koji će biti održan u četvrtak.

Da podsetimo, Hauard je prošlog leta stigao u rodni u rodni grad i redove Hoksa iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Hjustona. Tom prilikom potpisao je trogodišnji ugovor vredan čak 70.500.000 dolara.

Dvajta Hauarda kao prvog pika na draftu 2004. godine izabrao je Orlando Medžik. Posle osam sezona na Floridi on je prešao u Lejkerse, a onda nastavio kako smo rekli, u Roketsima i Hoksima. Prošle sezone 31-godišnji centar u proseku je beležio 13,5 poena po meču i 12,7 skokova.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Atlanta trejdovala Dvajta Hauarda!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017

Dvajt Hauard više neće biti član Atlante...Centar koji je prethodnu sezonu odigrao u Atlanti, Dvajt Hauard (31), naredne sezone igraće u Šarlot Bobketsima...U ovom trejdu u suprotnom smeru krenuće MArko Belineli, Majls Plamli i 41. pik na draftu, a pored Hauarda u Šarlot ide i 31. pik na draftu...Trejd...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.