Mari Mari snimila spot sa decom sa posebnim potrebama (FOTO)

Izvor: S media, 29.Nov.2011, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari Mari snimila spot sa decom sa posebnim potrebama (FOTO)

Pevačica Mari Mari je učestvovala u kampanji za decu s posebnim potrebama, snimivši emotivnu pesmu pod nazivom “Srce u srcu”, za koju je juče snimljen i video spot. Snimala su ga deca muzičke radionice Mari Mari i deca sa Daunovim sindromom. Ovaj spot prati priča o ljubavi, razlikama i deci koja su često neprihvaćena.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mari Mari snimila spot sa decom sa posebnim potrebama (Foto)

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2011

Ministarstvo za rad i socijalnu politiku obratilo se poznatoj pevacici i muzickom pedagogu Mari Mari , da kroz pesmu i muziku podrzi ljude i decu sa posebnim potrebama i kroz najbolji moguci nacin pokaze da ne postoje razlike.

Nastavak na Svet plus...

Mari Mari snimila spot za decu sa posebnim potrebama

Izvor: Svet, 29.Nov.2011

naslov: . Mari Mari snimila spot za decu sa posebnim potrebama. . . . excerpt: . Pevačica je učestvovala u kampanji za decu s posebnim potrebama, snimivši emotivnu pesmu pod nazivom "Srce u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.