Mari Mari snimila spot za decu sa posebnim potrebama

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari Mari snimila spot za decu sa posebnim potrebama

naslov: 
Mari Mari snimila spot za decu sa posebnim potrebama



excerpt: 
Pevačica je učestvovala u kampanji za decu s posebnim potrebama, snimivši emotivnu pesmu pod nazivom "Srce u srcu", za koju je juče urađen i video...


izvor: 
S Media


tekst clanka: 
Pevačica Mari Mari je učestvovala u kampanji za decu s posebnim potrebama, snimivši emotivnu pesmu pod nazivom "Srce u srcu", za koju je juče urađen i video spot. Glavni glumci videa su deca muzičke radionice Mari Mari i deca sa Daunovim sindromom. Ovaj spot prati priča o ljubavi, razlikama i deci koja su često neprihvaćena.
Ministarstvo za rad i socijalnu politiku obratilo se poznatoj pevačici i muzičkom pedagogu Mari Mari, da kroz pesmu i muziku podrži ljude i decu sa posebnim potrebama i kroz najbolji mogući način pokaže da ne postoje razlike.
"Bilo je zadovoljstvo stvoriti ovu pesmu, ali i videti kako su deca muzičke radionice reagovala na decu koja imaju Daunov sindrom i obratno, tokom snimanja spota. Sva deca su se, bez razlike, grlila i ljubila, a snimanje je bilo i za jedne i za druge prava zabava. Veoma je važno kod male dece probuditi svest da postoje ljudi i deca sa posebnim potrebama, ali da im je jednako potrebna ljubav, da mogu biti drugari i da zapravo – nema razlike. Najveće zadovoljstvo mi predstavlja što sam tu svest probudila kod dece sa kojom radim", izjavila je Mari Mari.
Spot za numeru "Srce u srcu" će svoju premijeru doživeti 3. decembra u Sava Centru, na Dan invalida. Ovom prilikom otkrivamo vam i deo teksta za divnu numeru koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim: "Tvoje je lice nekom drugačije, a moja ljubav ista, uvek ista za sve, ja znam da volim te i nema razlike, tvoja je duša ista, uvek ista za sve, i zato volim te i čuvam te."



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.