Achromatic Attic predstavili singl i spot “Dig It”

Izvor: BalkanRock.com, 26.Okt.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Achromatic Attic predstavili singl i spot “Dig It”

Zagrebački bend Achromatic Attic objavio je singl i spot “Dig It” s nadolazećeg trećeg EP-ja imena “Can You Dit It“.

Pjesma govori o lažnim i prijetvornim ljudima koji nas, kako god bilo, u životu okružuju. Spot je djelo talentiranog mladog umjetnika Roka Crnića.

EP “Can You Dig It” će izaći tijekom listopada, a sadrži četiri pjesme. Sniman u kućnom studiju benda, a miks i master djelo su, kao i do sada, producenta Marka Mrakovčića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Achromatic Attic je alternative/garage rock bend iz Zagreba osnovan 2009., a u trenutnom sastavu svira od travnja 2010. godine. Bend čine Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi). Tijekom posljednjih 6 godina bend je ostvario mnoge uspjehe i zapažene nastupe u električnom i akustičnom izdanju kako u zemlji tako i u inozemstvu. Izdvojit ćemo nastupe na Inmusic i SuperUho festivalima te otvaranje za Manu Chao. Do sada je bend objavio dva EP-ja (“Glassy Sweeper” – 2013. i “Wondering Why” – 2014.), a nadolazećim EP-jem završit će se planirana trilogija.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.