Čileanci se tukli među sobom u Moksvi, dvojica završila u bolnici!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čileanci se tukli među sobom u Moksvi, dvojica završila u bolnici!

Ruski mediji prenose da su dva navijača hospotalizovana zbog uboda nožem.

Uoči polufinala Kupa Konfederacija između Čilea i Portugalije, odigranog juče u Kazanju i koje je 'La Roha' dobila na penale, grupa Čileanaca se okupila na moskovskom trgu 'Manjež' kako bi zajednički pratili utakmicu preko velikog video bima, ali je ispao belaj.

O čemu se radi?

Sukobili su se navijači Kolo-Kola i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Univesidad de Čilea, a epilog nereda je hospitalizacija dvojice aktera te tuče.

Povod za kavgu bilo je vređanje golmana Uviversitada Džonija Erere od strane pristalica Kolo Kola tokom utakmice grupne faze protiv Nemačke (1:1).

Otišlo je toliko daleko da su "radili" noževi, uostalom, to je i razlog što su dvojica završila u bolnici.

Ruska policija je pokrenula istragu i najavila kazne za vinovnike u skladu sa odredbama krivičnog zakonika.

Inače, ovo nije jedini incident koji su Čileanci izazvali tokom Kupa Konfederacija u Rusiji, neposredno pred početak sinoćne utakmice u Kazanju nekoliko njih je umalo pretuklo taksistu kolumbijske nacionalnosti jer je odbio da ih primi u kola i odveze na stadion.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čileanci gledali zajedno rušenje Portugalije, a onda su dvojica ubodena na trgu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017

Čileanski navijači su se sukobili na trgu Manjež u Moskvi gde je bilo organizovano gledanje polufinalne utakmice Kupa konfederacija...U toj utakmici je posle penala slavila reprezentacija Čilea protiv Portugalije nakon izvođenja penala...Međutim, do sukoba je došlo između pristalica Kolo-Kola...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.