Vidić u crno-belom?

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić u crno-belom?

Nemanji Vidiću ide veoma loše u Interu. Brojne su spekulacije o budućim potezima nekadašnjeg štopera Mančester junajteda, a poslednja koja se pojavila u medijima u Italiji je da bi srpski defanzivac mogao da pređe u Juventus.

Prema istom izvoru, 32-godišnji Vidić bi mogao da bude rešenje za odbranu "bjankonera". Navodno potreban im je iskusan defanzivac, pošto se ne zna kada će se oporaviti Andrea Barzalji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Po odlasku iz Crvene zvezde, Vidić je prešao u moskovski Spartak, a zatim i u Junajted u kojem je dugo bio jedan od ključnih igrača, a kasnije i kapiten.

(Foto: Beta/AP Photo/Antonio Calanni)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Juventus želi Vidića?

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Šampion Italije, ekipa Juventusa, navodno je zainteresovana da u januaru dovede bivšeg reprezentativca Srbije Nemanju Vidića...Kako pišu italijanski mediji, Juve smatra da je 32-godišnji defanzivac Intera pravo rešenje koje bi dodatno ojačalo odbranu...Bivši fudbaler Mančester Junajteda muči...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.