Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERAN KLUBU: Novi kapiten ostaje u Realu do 2020. godine

Od prelaska u Mančester Junajted nema ništa! Serhio Ramos produžio je ugovor sa Real Madridom do leta 2020. godine.

Posle odlaska Ikera Kasiljasa u Porto ramos je posato kapite Reala. Novi paraf na ugovor će, po pisanju španskih medija, staviti pre početka nove sezone u Primeri, za nešto manje od mesec dana.
Španski mediji prenose da će novi ugovor biti ozvaničen pre početka nove sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Primeri, 23. avgusta.
U Realu je od 2005. godine, kada je stigao iz Sevilje. za ovih deset godina postao je jedan od klučnih igrača  “kraljevskog kluba”.
Mančester Junajted je ovog leta navodno ponudio Realu 45 miliona evra za Ramosa, ali su Madriđani odbili tu ponudu.
 
The post VERAN KLUBU: Novi kapiten ostaje u Realu do 2020. godine appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije sve u novcu, Ramos je dokaz!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015, 12:15

Englezi su ljuti, ali za to nemaju prava...Serhio Ramos je završena priča...Kapiten Real Madrida ostaje u svom klubu, produžiće ugovor i nadu da će karijeru okončati na Santjago Bernabeu. Bio je vrela tema leta, potencijalna zvezda najgledanije telenovele, ali je na kraju čiste savesti izašao...

Nastavak na Sportske.net...

Karvahal: Ramos ostaje u Realu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2015

Fudbaler Real Madrida Dani Karvahal izjavio je danas da očekuje da njegov saigrač Serhio Ramos ostane u klubu i posle odlaska Ikera Kasiljasa u Porto, ponese kapitensku traku...Ramos se od početka prelaznog roka dovodio u vezu sa Mančester Junajtedom, ali kako sada stoje stvari Španac će produžiti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ništa od selidbe: Ne samo da Ramos ne napušta Real, već postaje kapiten!

Izvor: Blic, 30.Jul.2015

Španska fudbalska letnja sapunica, nagađanja da li Serhio Ramos odlazi iz Real Madrida u Mančester junajted - završena je hepi-endom, ponajviše za samog igrača...On će staviti potpis na ugovor do 2020. a zauzvrat će dobiti 8,5 miliona evra neto po sezoni. Toliko je dogovoreno fiksno, u igri je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.