Ponuda ima, Šnajderlin odlazi

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda ima, Šnajderlin odlazi

Fudbaler Mančester junajteda nije ni krenuo u Odesu da igra protiv Zorije u poslednjem kolu Lige Evrope.

Morgan Šnajderlin će najverovatnije otići iz Mančester junajteda u januarskom prelaznom roku ukoliko dođe do adekvatne ponude.

Fudbaler sredine terena nije u prvom planu kod portugalskog stručnjaka Žozea Murinja, pa u želji za minutima želi da napusti klub.

Imao je 27-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler želju da se dokaže Murinju da je sposoban da igra u startnoj postavi, ali izgleda da mu to nije pošlo za rukom.

Mediji u Engleskoj pišu da je bio i jedan sastanak u Mančesteru povodom njegovog statusa i da je dogovoreno da on napusti klub u januaru pošto ima ponuda iz Premijer lige.

Inače, Šnajderlin je prošle godine stigao u Mančester junajted iz Sautemptona za 26 miliona funti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.