Pogbin transfer u velikoj opasnosti: Otkazan medicinski pregled u Junajtedu!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogbin transfer u velikoj opasnosti: Otkazan medicinski pregled u Junajtedu!

Nikako da se završi saga oko transfera Pola Pogbe u Mančester junajted - naprotiv, dobija dramatične momente.

Medicinski pregledi francuskog fudbalera na "Old Trafordu" su otkazani, prenose španski mediji.

Razlog je agent igrača Mino Raiola, koji je otkazao pregled zbog toga što klub još nije izašao u susret kada je u pitanju njegov zahtev za ogromnu proviziju. Pregled je trebalo da se obavi u Majamiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pošto je Pogba tamo na odmoru.

Fudbaler Juventusa je inače lične uslove već dogovorio sa Junajtedom.

Podsećamo, engleski gigant platiće 120 miliona evra za francuskog vezistu, i postaviti novi transfer rekord.

Pogba je već bio član “crvenih đavola” od 2009. do 2012. godine, ali je kao slobodan igrač stigao u Juventus, gde je briljirao.

Do sada je za Staru damu upisao 178 nastupa, postigao 34 gola i osvojio četiri titule u Seriji A, dva Kupa i Superkupa Italije, dok je u finalu Lige šampiona 2015. poražen od Barselone (3:1).

Najvažnije sportske vesti za 26. jul

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zapelo, agent "minira" Pogbu

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016

Poznati fudbalski agent traži proviziju od 25 miliona evra od transfera Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted...Da li će ovog leta biti oboren rekord u ceni trenasfera na fudbalskom tržištu?..Novi lider trebalo bi da postane Pol Pogba, koji bi na čelnoj poziciji zamenio Gereta Bejla, jer...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.