Murinjo tera fudbalera Junajteda u Barselonu!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo tera fudbalera Junajteda u Barselonu!

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata nalazi se na meti Barselone, prenosi Mundo Deportivo.

Kako se navodi, Barselona je za usluge španskog veziste, koga je želela još dok je igrao za Valnsiju, spremna da plati 34 miliona evra.

Imenovanje Žozea Murinja za novog menadžera Mančester junajteda, dodatno je "podgrejalo" sumnje u mogućnost transfera, pošto je poznato da Mata nije u dobrim odnosima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Murinjom, koji ga je 2014. godine, kao šef struke Čelsija prodao upravo Junajtedu.

Foto: AP/Tanjug

Mundo Deportivo tvrdi da je 28-godišnji fudbaler prošle nedelje bio u Barseloni i da je spreman za povratak u domovinu.

Mata je prošao mlađe kategorije Real Madrida, u kojem nikada nije dobio šansu, a u Mančester Junajted stigao je iz Čelsija u januaru 2014. godine i do sada je upisao 104 nastupa, postigao je 26 golova i osvojio je ovogodišnji FA Kup.

Najveće uspehe ostvario je sa Čelsijem sa kojim ima osvojen FA Kup, Ligu šampiona i Evropa ligu. Za reprezentaciju Španije upisao 41 nastup, postigao 10 golova i osvojio je Svetsko prvenstvo 2010. i Evropsko prvenstvo 2012. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mundo: Barselona želi Huana Matu

Izvor: B92, 31.Maj.2016

Ofanzivni vezista Mančester Junajteda Huan Mata nalazi se na meti Barselone, prenosi Mundo Deportivo...Kako se navodi, Barselona je za usluge španskog veziste, koga je želela još dok je igrao za Valensiju, spremna da plati 34 miliona evra...Imenovanje Žozea Murinja za novog menadžera Junajteda,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.