Murinjo ne želi Ibrahimovića, za pojačanja 350 miliona evra

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ne želi Ibrahimovića, za pojačanja 350 miliona evra

Čelnici Mančester junajteda bi uskoro trebalo da ozvaniče dolazak Žozea Murinja na "Old Traford", a dok se to ne dogodi mediji sa Ostrva svakodnevno spekulišu o promenama u igračkom kadru.

"Skaj Sport" prenosi da portugalski trener ne želi u svojoj ekipi iskusnog napadača Zlatana Ibrahimovića, koji ne krije da bi voleo da sarađuje sa Murinjom.

Trofejni stručnjak želi pojačanja u napadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali namerava da kupi znatno mlađeg igrača od Ibrahimovića, saznaje dobro obavešteni "Skaj Sport".

Ta vest je iznenađenje jer se Ibra nakon oproštaja od PSĐ gotovo sigurno video na "Old Traffordu", pogotovu što su on i Murinjo imali izuzetno uspešnu saradnju kada su 2008/2009. osvojili naslov prvaka Italije, a Šveđanin tada postigao 25 golova.

Šveđaninu ugovor sa PSŽ ističe 1. juna, a zasad je dobio ponude iz Kine i SAD.

"Skaj Sport", takođe, navodi da je Murinjo jutros dogovorio lične uslove saradnje sa Junajtedom, ali i da će za pojačanja dobiti najveći budžet u istoriji sporta ili preciznije astronomskih 350 miliona evra.

Na meti Junajteda su Džon Stons (Everton), Rafael Varan (Real Madrid), Karim Benzema (Real Madrid), Žoaoa Marija (Sporting Lisabon), Ruben Neves (Porto), Andre Gomes (Valensija)...

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Murinjo za pojačanja dobija najveći budžet u istoriji sporta

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2016

Čelnici Mančester Junajteda uskoro bi treballi ozvaničiti dolazak Žoze Murinja na "Old Trafford", a dok se to ne dogodi, mediji sa Ostrva svakodnevno spekulišu o promjenama u igračkom kadru...Skaj Sports prenosi da portugalski trener ne želi u svojoj ekipi iskusnog napadača Zlatana Ibrahimovića...Britanci...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.