Murinjo dolazi u Junajted, ali samo pod jednim uslovom!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo dolazi u Junajted, ali samo pod jednim uslovom!

Portugalski stručnjak najverovatnije će postati novi menadžer Mančester junajteda, ali samo pod jednim uslovom.

Kako prenose engleski mediji, Žoze Murinjo će odbiti ponudu ''đavola'' ukoliko se klub ne plasira u Ligu šampiona, odnosno ne zauzme jedno od prva četiri mesta.

Murinjov agent Žorž Mendeš i dalje pregovara sa Mančester junajtedom, dogovor je za sada još uvek daleko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako se spekuliše da će Portugalac potpisati trogodišnji ugovor po kom bi zarađivao 20 miliona po sezoni.

Navijači Mančester junajteda ne žele Luja van Gala na klupi i eventualno peto mesto za njih bi bio veliki udarac - klub ne bi igrao u Ligi šampiona, dok bi Žoze Muriinjo zatvorio vrata ''Teatru snova''.

Dakle, sada je jasno zbog čega je Murinjo insistirao da ekipu preuzme tek na leto, odnosno kada se bude znao plasman Junajteda na tabeli Premijer lige.

Inače, Junajted je trenutno peti na tabeli sa čak šest bodova manje od četvrtoplasiranog Mančester sitija i sedam manje od Arsenala i Totenhema. Lider Lester ima čak 12 bodova više od ''đavola''.

Podsetimo, engleski mediji su već počeli sa spekulacijama o tome koga će sve Murinjo oterati iz ekipe ukoliko pređe u Mančester junajted.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZANIMLJIV USLOV: Murinjo dolazi u Junajted samo ako se plasira u Ligu šampiona

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016

Portugalski stručnjak neće da vodi “crvene đavole” ako na kraju sezone ne zauzmu jedno od prva četiri mesta u Premijer ligi.. . Agent Žozea Murinja, Žorž Mendeš vodi pregovore sa upravom Mančester Junajteda, ali još uvek nije ni blizu dogovora. Spekuliše se da bi Murinjo trebalo da potpiše...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.