Evo šta Posebni ima da kaže o prelasku Nejmara na Old Traford!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta "Posebni" ima da kaže o prelasku Nejmara na "Old Traford"!

Već neko vreme se spekuliše da je Junajteda spreman da "odreši kesu" za zvezdu Barselone, a evo šta o tome kaže Murinjo.

Mančester je i ove sezone jasno ostao bez titule, ali je stigao do trofeja Liga Kupa, a favoriti su i za osvajanje Lige Evrope.

Dakle, sezona bi mogla da se označio kao uspešnom, ali je jasno da će apetiti Junajteda naredne sezone biti daleko veći.

Očekuje se Liga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šampiona ponovo na "Old Trafordu", a nema sumnje da će Murinjova četa napasti i tron.

Mnogi mediji su preneli da je glavna meta Mančesestera za naredn prelazni rok Nejmar, a nema sumnje da bi im sa njim šanse za trofej u PL bile daleko veće.

Ipak, za taj luksuz bi morali da izdvoje rekordnih 178 miliona funti, što bi bio rekord nad svim rekordima, kada su transferi u pitanju.

O čitavoj priči oko prelaska Nejmara na "Old Trafrod", govorio je i Murinjo.

"Uvek pokušavam da budem objektivan i pragmatičan sa klubovima, i od njih tražim to isto. Priča o Nejmaru je apsurdna.

Klub kao što je Barselona ne može se sebi da priušti da ostane bez Nejmara.

Iako je Mesi još uvek mladi igrač sa godinama pred njim, on već ima 30 i Nejmar će biti Barsin velikan nakon Mesija
", iskren je Murinjo.

"Mislim da bi angažovanje Nejamra bilo kao da pokušavamo da obijemo sef, jednostavno nemoguće", konstatovao je u svom stilu Portugalac.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evo koliko Mančester nudi zvezdi Serije A!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2017

Murinjo sklapa kockice za narednu sezonu, ovaj momak bi mogao da bude važan šraf...Već neko vreme se piše da je na radaru Mančester junajteda sjajni ofanzivac Napolija i belgijske reprezentacije Dris Mertens...Belgijanac briljira ove sezone u Seriji A, jedan je od vodećih strelaca lige sa čak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.