Uživo: Rapsodija Rome protiv CSKA (4:0), vode Čelsi, PSŽ, Barsa, Bajern - Siti 0:0!

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Rapsodija Rome protiv CSKA (4:0), vode Čelsi, PSŽ, Barsa, Bajern - Siti 0:0!

Drugi deo prvog kola Lige šampiona na programu je od 20.45, a derbi se igra u Minhenu, gde se sastaju Bajern i Mančester siti. Barselona dočekuje APOEL, Čelsi Šalke, Roma moskovski CSKA, dok će Maribor ugostiti lisabonski Sporting, a sve mečeve u grupama E, F, G, i H možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Grupa E:

Bajern - Mančester siti 0:0

Roma - CSKA Moskva 4:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

(Iturbe 6, Žervinjo 10,31, Maikon 20)

Grupa F:

Ajaks - PSŽ 0:1

(Kavani 14)

Barselona - APOEL 0:0

Grupa G:

Čelsi - Šalke 1:0

(Fabregas 11)

Maribor - Sporting 0:0

Grupa H:

Atletik Bilbao - Šahtjor Donjeck 0:0

Porto - BATE Borisov 2:0

(Braimi 6,32)

Rapsodija Rome u pola sata, tako je najlakše opisati duel protiv CSKA na Olimpiku, jer "vučica" ima 4:0.

U 31. minutu je Toti odlično asistirao Žervinju koji je na desnoj strani čuvara "zalomio" i bacio na travu, a onda pogodio suprotan ugao za veliko slavlje na tribinama!

Veliku šansu imao je Sporting u Mariboru, Andre Kariljo je sjajno prošao po sredini, ali mu je Handanović odbranio prvi udarac, dok je drugi završio na prečki.

Fudbaleri APOEL-a izdržali su na Nou Kampu do 28. minuta, a onda je Mesi iz prekida sa leve strane sjajno pronašao Pikea koji je glavom zakucao loptu u donji desni ugao za 1:0.

Huan Manuel Iturbe je igrao sjajno, a u 26. minutu je morao da napusti teren zbog povrede desne butine, pa je njegovo mesto zauzeo Alesandro Florenci.

Odbrana Sitija ne funkcioniše baš kako bi trebalo, pošto je Bajern u dva minuta imao dve velike šanse.

U 19. minutu se Džo Hart istakao sjajno odbranivši Milerov udarac glavom, a nedugo zatim je zaustavio i šut Gecea iz neposredne blizine.

Kakav meč igra Roma posle tri godine u Ligi šampiona, njeni navijači mogu da uživaju u partiji protiv CSKA, jer "vučica" gotovo da već može da upiše trijumf.

Maikon je u 20. minutu prošao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor i snažnim udarcem poslao loptu kroz ruke Akinfejeva iza njegovih leđa.

Pljušte golovi na večerašnjim mečevima, pa se i na četvrtoj utakmici zatresla mreža, a Pari Sen Žermen je preko Edinsona Kavanija u 14. minutu poveo protiv Ajaksa u gostima, nakon greške u odbrani holandskog tima.

Čelsiju je bilo potrebno samo 11 minuta da povede protiv Šalkea, pošto je Azar pokupio jednu ničiju loptu, ušao u kazneni prostor po levoj strani i majstroski petom asistirao Fabregasu koji je poslao snažnu dijagonalu za 1:0.

Au, kakva erupcija oduševljenja na Olimpiku, a CSKA preti katastrofa, pošto od 10. minuta gubi sa 2:0.

Akteri su bili isti kao kod vodećeg gola Rome, samo u zamenjenim ulogama - Iturbe je sa desne strane pronašao Žervinja, a on se dugo nameštao i onda špicem zatresao mrežu.

Prvi golovi na večerašnjim mečevima postignuti su u šestom minutu i to na dve utakmice.

Roma je povela protiv CSKA preko novajlije Huana Manuela Iturbea koga je odlično izbacio Žervinjo ispred golmana Akinfejeva - 1:0.

Porto je u vođstvo došao preko Braimija, kome je golman BATE-a Černik neshvatljivo poklonio rukom, a alžirski napadač ju je zakucao sa leve strane pod prečku takođe za 1:0.

Fudbaleri Bajerna samo što su krenuli sa centra, već u prvom minutu našli su se kaznenom prostoru Sitija, Tomas Miler je odigrao dupli pas sa Levandovskim, zaobišao Harta, ali je izgubio korak i promašio praznu mrežu sa dva metra.

Fudbaleri Rome posle tri sezone pauze opet igraju u Ligi šampiona, što će svakako biti poseban trenutak za legendarnog kapitena "vučice" Frančeska Totija, koji se sa nestrpljenjem zagrevao za duel sa CSKA.

Svi fudbaleri Ajaksa zajedno postigli su šest golova u Ligi šampiona, dok je sam Zlatan Ibrahimović dao isto toliko dok je nastupao za amsterdamski klub.

Upravo će sjajni napadač biti najveća pretnja po holandsku ekipu kao udarna igla Pari Sen Žermena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Rapsodija Rome protiv CSKA (4:0), vode Čelsi, PSŽ i Barsa, Bajern - Siti 0:0!

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Drugi deo prvog kola Lige šampiona na programu je od 20.45, a derbi se igra u Minhenu, gde se sastaju Bajern i Mančester siti. Barselona dočekuje APOEL, Čelsi Šalke, Roma moskovski CSKA, dok će Maribor ugostiti lisabonski Sporting, a sve mečeve u grupama E, F, G, i H možete pratiti uživo uz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.