UŽIVO LŠ (20.45)! PSŽ poveo u Malmeu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO LŠ (20.45)! PSŽ poveo u Malmeu

Dve utakmice u sredu su već završene očekuje nas poslednjih šest mečeva petog, pretposldnjeg kola Lige šampiona. Derbi je u Torinu, gde Juventus dočekuje Mančester Siti. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratete iz minuta u minut dešavanja sa mečeva širom Evrope. Takođe, na našem portalu možete da vidite sve golove sa večerašnjih utakmica.

Od srpskih internacionalaca na terenu od prvog mnuta biće samo napadač Malmea Nikola Đurđić, dok će šansu sa klupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "građana" da traži Aleksandar Kolarov.

Grupa A

Šahtjor - Real Madrid 0:0

Malme - PSŽ 0:1 (Rabio 4)

Grupa B

CSKA - Volfsburg 0:2 (Širle 67, 88)

Mančester Junajted - PSV 0:0

Grupa C

Astana - Benfika 2:2 (Tvumasi 19, Aničić 31 - Himenez 40, 72)

Atletiko Madrid - Galatasaraj 0:0

GRUPA D

Juventus - Mančester Siti 0:0

Borusija Menhengladbah - Sevilja 0:0

U prvom meču dana, Astana i Benfika su podelili bodova - 2:2, dok je Volfsburg pobedio CSKA u Moksvi 2:0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO LŠ (20.45)! PSŽ poveo u Malmeu, Grizman načeo Galatu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015

Dve utakmice u sredu su već završene očekuje nas poslednjih šest mečeva petog, pretposldnjeg kola Lige šampiona. Derbi je u Torinu, gde Juventus dočekuje Mančester Siti. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratete iz minuta u minut dešavanja sa mečeva širom Evrope. Takođe, na našem portalu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.