Sat vremena užasnog fudbala: Jaja Ture nestao u akciji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2016, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sat vremena užasnog fudbala: Jaja Ture nestao u akciji (VIDEO)

Da li je to vezista Sitija sabotirao klub iz kojeg odlazi na leto?

Tako nešto se ne pamti. Ne samo kad je reč o Jaji Tureu, nego u polufinalu Lige šampiona. Da jedan fudbaler bude toliko, malo je reći, nezaintereovan kao što je večeras u Madridu izgledao vezista Mančester Sitija, verovatno bi trebalo da se “kopa” duboku u istoriju. Uz pretpostavku da ćete i u arhivama teško naći lošiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << partiju od ove koju je izveo momak iz Obale Slonovače.

Na terenu je proveo tačno 61 minut. Učinak: nula, nula, nula i opet nula. Nijedan dobijen duel. Nijedna presečena lopta. Nijedan šut u okviri gola. Nijedna prilika za saigrače.

Dakle, ništa od onoga na šta je navikao navijače. Posebno na stadionima Premijer lige.

Očigledno mu se smučilo, pogotovo posle saznanja da Pep Gvardiola, sa kojim je u užasnim odnosima još iz vremena u Barsleoni, na leto dolazi na Etihad. Mada, kako je odigrao ovaj susret sigurni smo da se neće dopasti previše budućim poslodavcima. U pojedinim trenucima meča delovalo je čak i kao da namerno neće da igra. Kao da sabotira klupske drugove. Zato je, valjda, zamenjen u 61. minutu. Nedostojan trake koju mu je, posle povrede, oko ruke stavio Vensan Kompani.

Uostalom, uverite se sami. Nekad slika govori više od reči.

.@MCFC "And neither did we".

– Joe Hart

No rest for @YayaToure?#ManchesterCity #RealMadrid #UEFAChampionsLeague pic.twitter.com/jUsBIrKHQV

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.