Rodžerse, odgovaraj na pitanja!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžerse, odgovaraj na pitanja!

Ukoliko ne želi da bude smenjen, menadžer Liverpula će morati da da konkretne odgovore na sledeća pitanja.

Brendan Rodžers nije uspeo da se plasira sa Liverpulom u Ligu šampiona ove sezone, iako se to postavljalo kao cilj pred sam početak Premijer lige.

Nevolje su zadesile Liverpul, pojačanja nisu bila adekvatna u odnosu na odlazak Luisa Suareza, Rodžers je lutao sa formacijama, našao onu pravu, pa ponovo vratio na staru koja ponovo nije funkcionisala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Rezultat svega je - Nema trofeja, nema plasmana u Ligu šampiona, odlazak legende kluba u MLS ligu iako se veća mogla zakleti da će Stiven Džerard završiti karijeru u svom matičnom klubu.

Ono što je najgore moglo da se desi u poslednjem kolu Premijer lige, desilo se, Liverpul je poražen, Stiven Džerard je ponižen na svojoj poslednjoj utakmici karijere u Premijer ligi.

Ajde što je poražen, imamo gori podatak. Ovo je njegov najubedljiviji poraz od kako igra za Liverpul. Nikada nije izgubio sa 5 golova razlike, to je ono što će se pamtiti, ne njegov gol koji je postigao na oproštaju.

Navijači upiru prstom u Brendana Rodžersa, a mediji u Liverpulu koji su bliski klubu traže odgovore na sledeća pitanja:

- Zašto je formaciju koja je funkcionisala (3-4-3) vratio na onu koja nije funkcionisala (4-2-3-1)? Znamo dobro da je Liverpul bio najbolja ekipa u Evropi početkom 2015. godine sve do marta kada je Rodžers primenjivao ovu formaciju.

- Na stranu da se stavi povreda Staridža, zašto je Liverpul ostao bez napadača kome može da se veruje? Treba li da se istakne podatak da je Stouk juče postigao 6 golova, onoliko koliko pojačanja ovog tima u napadu zajedno?



- Zašto je ekipa naglo pala nakon poraza u polufinalu FA kupa od Aston Vile?


- Imaš li dokaz da sledeća sezona neće biti po istom šablonu kao ova, možda čak i gora?

Teška pitanja za Rodžersa, teško ćemo ga gledati naredne sezone u Liverpulu. Koga vi vidite na klupi Redsa?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.