Navijači CSKA divljali u Rimu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači CSKA divljali u Rimu

Zbog nasilja navijača u sredu uveče je nakratko prekinuta utakmica Prvog kola Grupe E Lige šampiona između Rome i CSKA iz Moskve.

Kada su domaći u 71. minutu poveli s 5:0, navijači CSKA su bacali rakete na navijače Rome.

Meč je bio prekinut oko dva minuta, a nastavljen je pošto je intervenisala policija.

Ima izveštaja i o okršajima suprotstavljenih navijača van stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pre utakmice, završene rezultatom 5:1.

Ruski klub će verovatno biti kažnjen zbog incidenta.

CSKA već mora da protiv Bajerna u Ligi šampiona igra pred praznim tribinama jer su njegovi navijači pokazivali rasističke i ekstremno-desničarske simbole tokom utakmice s Viktorijom u Plzenu, u Češkoj, u prošloj sezoni Lige šampiona. Tada je CSKA izgubio u sva tri gostovanja.

CSKA je takođe kažnjen s 50.000 evra jer su njegovi navijači oktobra prošle godine izvikivali rasističke uvrede tokom utakmice na domaćem terenu, protiv Mančester Sitija.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Armejci" teško podneli debakl

Izvor: B92, 18.Sep.2014

Zbog nasilja navijača u sredu uveče je nakratko prekinuta utakmica prvog kola Grupe E Lige šampiona između Rome i CSKA iz Moskve...Kada su domaći u 71. minutu poveli s 5:0, navijači CSKA su bacali rakete na navijače Rome. Meč je bio prekinut oko dva minuta, a nastavljen je pošto je intervenisala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.