Najlepša fudbalska bajka, Lester je šampion Engleske!

Izvor: RTS, 02.Maj.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša fudbalska bajka, Lester je šampion Engleske!

Fudbaleri Lestera osvojili su titulu šampiona Engleske, pošto dva kola pre kraja takmičenja imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Totenhema. "Pevci" na Stamford bridžu ispustili dva gola prednosti sa poluvremena.

Lester je šampion Engleske u fudbalu! Dva kola pre kraja Premijer lige, izabranici Klaudija Ranijerija ostvarili su ono u šta je malo ko verovao, ali i ono čemu su se mnogi ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fudbala širom sveta nadali.
Totenhem je priliku da ostane u trci sa "lisicama" propustio na Stamford bridžu protiv Čelsija, bivše ekipe italijanskog stručnjaka.
Iako je Totenhem vodio sa 2:0, golovima Kejna i Sona u prvom poluvremenu, "plavci" su do kraja meča stigli do 2:2 (strelci Kejhil i Azar), čime su obradovali navijače Lestera.
Kejn je postigao 25. pogodak u sezoni, ali ni on nije uspeo da zaseni fantastične partije Vardija, Mahreza i ostalih čalnova Ranijerijeve čete.

Kladioničari su pre početka sezone davali Lesteru šanse da osvoji titulu 5.000:1, što je ista kvota kao da će američki predsednik Barak Obama posle politike zaigrati kriket za reprezentaciju Engleske ili da će Elvis Prisli biti pronađen živ.
Lester će prvu titulu u 132 godine dugoj istoriji proslaviti narednog vikenda kada na svom terenu dočekuje Everton. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve je gotovo: Azar doneo titulu Lesteru!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2016

Gotova je šampionska trka u Premijer ligi. Dva kola pre kraja, Lester je postao senzacionalni šampion Engleske. Totenhem i Čelsi su odigrali 2:2 na "Stamford Bridžu" u londonskom derbiju, pa je razlika između "lisica" i "pevaca" ostala nedostižnih sedam bodova...Belgijanca Edena Azara slaviće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pljušte čestitke, fudbalske legende se klanjaju Lesteru! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016

Fudbalski poklonici širom sveta slave titulu Lester Sitija, a mnogi vrhunski fudbaleri večeras su se oglasili i "skinuli kapu" novom šampionu Engleske...Fudbaleri Lester Sitija večeras nisu bili na terenu ali su usled remija na "Stamford Bridžu" proslavili titulu prvaka Engleske u kući Džejmija...

Nastavak na Sportske.net...

Ovo je pravi sportski duh, pogledajte tvit Harija Kejna

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 10:25

Hari Kejn bi imao sezonu iz snova da je njegov Totenhem osvojio titulu, ali isprečio se Lester...Lester je šampion Engleske, oduševljenje u fudbalskom svetu ne prestaje ni dan posle...Ekipa koju je predvodio Klaudio Ranijeri će podići šampionski pehar, sasvim zasluženo, reklo bi se...Čestitke...

Nastavak na Sportske.net...

FUDBALSKA BAJKA SA HEPIENDOM: Lester postao prvak Premijer lige

Izvor: NaDlanu.com, 03.Maj.2016

Dva kola pre kraja šampionata Engleske u fudbalu, Lester je promovisan u novog prvaka, što se smatra najvećom senzacijom u istoriji fudbala u Evropi...Uoči početka ove sezone (2015/16) Premijer lige, fudbalerima Lestera davane su male šanse da izbore opstanak u najjačoj diviziji Engleske. O plasmanu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.