NAJAVA DANA (sreda, 28. septembar): Atletiko i Bajern u derbiju kola Lige šampiona, a tu su i Barsa, Arsenal i PSV

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (sreda, 28. septembar): Atletiko i Bajern u derbiju kola Lige šampiona, a tu su i Barsa, Arsenal i PSV

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Na pravom ste mestu! Jutro nam obećava fantastično sadržajan sportski dan. Na terenima Lige šampiona očekuju nas ekipe čiji sastavi obećavaju po 90 minuta neizvesne borbe za prestiž u najznačajnijem evropskom klupskom takmičenju.

Krenimo odmah od centra, jer večeras nas očekuje svojevrstan derbi kola Lige šampiona. Sastaju se madridski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Atletiko i veliki Bajern. Šta li će uraditi izabranici Dejega Simeonea u meču sa minhenskom mašinerijom koja je ove sezone dala 27, a primila samo jedan gol? Situaciju velikih rivala dobro smo prostudirali u ovoj rubrici, a tu su i mečevi Arsenala i Bazela, a zatim i M' Gladbaha i Barselone...

Naravno, to nije sve, jer danas nam se na fudbalskom meniju nalazi dovoljno slasnih kladilačkih partija Lige šampiona, pa smo ih sve do tančina izanalizirali.

Važna vest, ili obaveštenje je da kao i prethodnih dana samo u MOZZARTU neke od mečeva možete igrati po posebnim, odnosno većim kvotama. Za ovu kladilačku čaroliju brine se jedinstvena ponuda Trostrukog super para. Eto, toliko od nas za ovo javljanje uz napomenu da aktuelna sportska dešavanja iz minuta u minut možete pratiti u okviru naše rubrike Kladioničarski dan. 

6409: ARSENAL – BAZEL, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Tobdžije su startovale porazom od Lestera i remijem sa Liverpulom, ali su se brzo konsolidovali. Sa PSŽ-om su remizirali na Parku prinčeva i krenuli da gaze sve protivnike u Premijer ligi i to uz 3+. Ali ni Bazel nije loš. Dobili su svih devet mečeva u domaćem prvenstvu koje će verovatno i osvojiti kako stvari sada stoje. Sa Ludogorecom su odigrali 1:1, a od sedam gostovanja u Ligi šampiona gubili su na četiri, dok je Arsenal poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima dobijao i to veoma ubedljivo.

6410: LUDOGOREC – PSŽ, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Pred Ludogorecom je težak zadatak. Bori se za dva vodeća mesta sa PSŽ-om, Arsenalom i Bazelom s kojim su odigrali nerešeno. Bugarski  tim je u dobroj formi sa devet utakmica bez poraza od kojih su šest pobede. Kod kuće su naročito dobri. Novi šok za francuskog šampiona usledio je za vikend kada su poraženi od Tuluza. Pre toga izgubili su od Monaka, remizirali sa Sent Entjenom kao i sa Arsenalom u Ligi šampiona.. Gosti jesu favoriti ali ipak najsigurniji su golovi na obe strane.

6411: BEŠIKTAŠ - DINAMO KIJEV, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Aktuelni šampion Turske nije započeo odbranu titule kako se to od njih očekivalo. Na šest mečeva u svim takmičenjima trijumfovali su tri puta i isto toliko puta remizirali i trenutno su treći u prvenstvu. Iz Portugalije su se vratili posle podele bodova sa Benfikom. Pristalice Dinama imaju još više razloga za brigu. Izgubili su tri i remizirali na jednom od četiri mečeva u svim takmičenjima, a poraženi su i od Napolija i pored vođstva koje su imali. I jedni i drugi znaju da postižu golove, a remi ne bi bio nikakvo iznenađenje.

6412: NAPOLI – BENFIKA, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Šesnaest golova na sedam odigranih utakmica dovoljno govori o tome koliko Iguain nedostaje ekipi iz Napulja. Od svih tih golova dva su završila u mreži Dinama u Kijevu, pobeda koja ih je izbacila na prvo mesto u grupi. Benfika je remizirala sa Bešiktašem, a od sedam odigranih mečeva dobili su pet i remizirali na dva. Italijani će im ipak biti najozbiljniji test ove sezone. I jedni i drugi igraju izrazito napadački, ali Napoli je kod kuće skoro nepobediv.

6413: M'GLADBAH – BARSELONA, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Nemce je poraz od Mančester Sitija na Etihadu prilično razdrmao. Nakon toga demolirali su Verder, remizirali sa nezgodnim Lajpcigom i pobedili Ingolštat. Međutim, gostovanje Barseloni svakako je najveći izazov do sada. Katalonci su doživeli šokantan poraz od Alavesa, podelili bodove sa Atletikom, i „upropastili“ Seltik, Leganes i Hihon. M’gladbah može da postigne gol, ali Barsa je i bez Mesija isuviše tvrd orah za Nemce.

6414: SELTIK – MANČESTER SITI, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Tim Brendana Rodžersa je dobio sedam od osam mečeva odigranih u domaćem prvenstvu. U Evropi ipak stvari stoje drugačije. Od Barselone su doživeli najteži poraz u istoriji njihovih nastupa na Evropskoj sceni (7:0). Sve u svemu izgubili su tri, pobedili četiri i remizirali na jednom od osam mečeva u Ligi šampiona.Ali ruku na srce u grupi sa Barselonom, M’gladbahom i Mančester Sitijem nemaju puno razloga za optimizam. Građani su predvođeni Gvardiolom upisali deset pobeda u nizu uz čak 30 postignutih golova. Seltiku se ne piše dobro.

6415: ATLETIKO MADRID – BAJERN, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Svakako derbi ove faze takmičenja. Nova sezona za izabranike Dijega Simeonea nije počela spektakularno, ali svakako pristojno. Remizirali su sa Alavesom i Leganesom, da bi savladali Seltu, PSV i Hihon. Nerešeno je bilo i sa Barsom, a savladali La Korunju kod kuće. Bajern je ove sezone primio samo jedan gol i postigao 27. U Evropi je stradao Rostov (5:0). U Madridu je Bajern već gubio kao i Barselona, Juventus, Milan i Porto. Prošle sezone Nemci su ispali na ovom terenu u polufinalu. Da li će Bavarci naplatiti dug teško je reći.

6416: ROSTOV – PSV, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, grupna faza)

Rostov je došao do grupne faze takmičenja na iznenađenje mnogih. Na tom putu tukli su Anderleht, a zatim i Ajaks. Poraz od Bajerna bio je naravno sasvim očekivan. Taj poraz ih jeste uzdrmao ali su se „podigli“ posle trijumfa nad Lokomotivom. PSV je pobedio Fajenord u Superkupu da bi potom trijumfovao na četiri i remizirao na jednoj od pet mečeva u Erediviziji. U Ligi šampiona poraženi su od Atletika kod kuće i taj poraz verovatno će ih skupo koštati. I jednima i drugima pobeda je neophodna, a golova će ovde izgleda biti „na sve strane“.

2124: NJUKASL – NORIČ, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Njukasl je upisao tri poraza u Čempionšipu od kojih je najsvežiji onaj od Vulverhemptona pre desetak dana. Propustili su i sjajnu šansu za nova tri boda kada su dozvolili Aston Vili da izjednači posle vođstva od 0:1 i na kraju remizira na Vila Parku. Kanarinci su u seriji od pet vezanih pobeda, međutim lideri na tabeli su na poslednjih pet mečeva primili osam golova. Njihovu šuplju odbranu domaćin bi mogao da iskoristi što je u prošlosti uostalom redovno i činio.

1743: TORONTO - ORLANDO SITI, 01.30

(Fudbal, MLS liga)

Posle remija sa Filadelfijom Toronto je za vikend propustio priliku da izbije na vodeće mesto u Istočnoj konferenciji MLS lige. Sada su bez pobede na domaćem terenu tri utakmice za redom. Orlandu je poraz od Vašingtona u prošlom kolu sada treći u nizu. Od 14 utakmica na gostovanjima Orlando je samo jednom uspeo da sačuva mrežu, a primao je minimum dva gola svaki put.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.