Iz minuta u minut: Siti - Bajern 3:2, APOEL - Barselona 0:4, Šalke - Čelsi 0:5!

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz minuta u minut: Siti - Bajern 3:2, APOEL - Barselona 0:4, Šalke - Čelsi 0:5!

Na programu je još šest utakmica petog kola Lige šampiona, a mečeve iz grupa E, F, G i H možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo.

Liga šampiona, 5. kolo:

Grupa E:

CSKA Moskva - Roma 1:1 (0:1)

(Berezucki 90+3 - Toti 43)

Mančester Siti - Bajern 3:2 (1:2)

(Aguero 22pen, 85, 90+1 - Alonso 40, Levandovski 45)

Grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << F:

Pari Sen Žermen - Ajaks 3:1 (1:0)

(Kavani 33,83, Ibrahimović 78 - Klasen 67)

APOEL - Barselona 0:4 (0:2)

(Suarez 27, Mesi 38, 58, 87)

Grupa G:

Sporting - Maribor 2:1 (2:1)

(Mane 10, Nani 35 - Žeferson 42 a.g.)

Šalke - Čelsi 0:5 (0:3)

(Teri 2, Vilijan 29, Kirhof 44 a.g, Drogba 76, Ramireš 78)

Grupa H:

BATE - Porto 0:3 (0:0)

(Erera 56, Martinez 65, Teljo 89)

Šahtjor - Atletik Bilbao 0:1 (0:0)

(San Hoze 68)

Neverovatni kiksevi u odbrani Bajerna u samom finišu omogućili su veliki preokret Sitiju za 3:2.

Žerom Boateng je napravio veliku grešku ispred svog kaznenog prostora u nameri da ispuca loptu, opet je na pravom mestu bio Aguero da ukrade loptu i drugi put matira Nojera.

Siti uopšte nije izgledao kao ekipa koja ima igrača više, ali je pet minuta pre kraja uspeo da izjednači na 2:2 protiv Bajerna.

Nepažnju Ćabija Alonsa iskoristio je Aguero, ukrao loptu, stuštio se ka golu gostiju i udarcem u donji desni ugao matirao Nojera za vrlo važno poravnanje.

Navijači Pari Sen Žermena mogli da počnu slavlje, jer su njihovi ljubimci povisili na 3:1 kada je Cimling loše dodao do golmana Silesena, Kavani je to iskoristio da ukrade loptu, zaobiđe golmana Ajaksa i postigne drugi gol na meču, za još jedno "pucanje iz snajpera", što je način kako proslavlja golove.

Izgleda da će PSŽ slaviti pred svojim navijačima protiv Ajaksa, pošto je Zlatan Ibrahimović grudima spustio loptu na dodavanje Pastorea i prosledio je iz okreta u mrežu "kopljanika" za 2:1.

Poigrao se Čelsi na gostovanju Šalkeu i u 78. minutu došao do 0:5 - najpre je Drogba bez problema pogodio praznu mrežu na dodavanje Vilijana, a onda je iskusni napadač sa leve strane odlično centrirao, a Ramireš glavom potvrdio demonstraciju sile londonskih "plavaca" usred Nemačke.

Fudbaleri Bilbaoa napravili su korak ka prvoj pobedi u Ligi šampiona, pošto su preko San Hozea poveli na gostovanju Šahtjoru sa 0:1.

Fudbaleri Ajaksa došli su do izjednačenja na gostovanju u Parizu pošto je Klasen odličim udarcem glavom u padu zatresao mrežu Sirigua za 1:1.

Lionel Mesi je rešio da istorijsko veče bude što ubedljivije, pa je spretnom reakcijom pred golom APOEL-a postigao drugi gol na Kipru za prednost Barselone od 0:3 i ujedno dao svoj 73. pogodak u Ligi šampiona, čime je popravio rekord koji je postavio u prvom poluvremenu.

Ako ste propustili da smo pisali o trenutku za istoriju, kliknite - OVDE.

Nestanak struje u Lisabonu prekinuli su utakmicu između Sportinga i Maribora, pa pauza između dva poluvremena u Portugalu i dalje traje, jer reflektori ne rade.

Siti je na startu drugog poluvremena krenuo nešto ofanzivnije i konkretnije ka golu Nojera, koji je u 50. minutu bio na pravo mestu da ukroti udarac Hesusa Navasa sa desne strane.

Šta rade fudbaleri Sitija pred svojim navijačima: Iako imaju igrača više, to se uopšte ne oseća na terenu, jer je Bajern preokrenuo na 1:2.

Žerom Boateng je centrirao sa desnog boka, a Levandovski u skoku nadvisio Sanju i Kompanija, i glavom matirao Harta za šok u Mančesteru.

Čelsi je u samom finišu prvog poluvremena već spakovao ceo plen za London, pošto je Jan Kirhof nakon kornera gostiju poslao loptu glavom u svoju mrežu i poklonio "plavcima" vođstvo od 0:3.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

E: Fenomenalni Kun Aguero za pobedu

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 00:29

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom terenu Bajern Minhen sa 3:2 u utakmici petog kola Grupe E Lige šampiona...Siti je vodio od 21. minuta kada je Serhio Aguero postigao gol iz penala, koji je napravio Mehdi Benatija, zbog čega je isključen...Engleski klub nije iskoristio prednost, pa je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.