GOTOVO - Radović u Legiji!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO - Radović u Legiji!

Vezni fudbaler Partizana Miroslav Radović karijeru nastavlja u varšavskoj Legiji, potvrđeno je danas od strane kluba iz Humske.

Dileme više nema! Miroslav Radović novi je član varšavske Legije u kojoj se afirmisao kao fudbaler i sa kojom će u nastupajućoj sezoni imati priliku da igra u Ligi šampiona!

Pisalo se prethodnih dana da se Miroslav Radović nalazi na meti svog bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba i da kod igrača postoji želja da se vrati u Varšavu, a danas je transfer i ozvaničen.

"Miroslav Mire Radović letos je došao u Partizan iz ljubljanske Olimpije, a dva dana pred kraj prelaznog roka odlučio je da prihvati ponudu Legije iz Varšave i odigra sa njima Ligu šampiona" stoji na sajtu FK Partizan.

Legija je Miroslavu Radoviću ponudila ugovor na dve sezone uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu što je vezista Partizana oberučke prihvatio.

Klub iz Humske nije obelodanio koliko će zaraditi od prodaje Miroslava Radovića ali se očekuje da Legija izdvoji određenu svotu novca za momka koji je pre samo dva meseca ponovo zadužio crno-beli dres.

Braneći boje Partizana u prethodna dva meseca Miroslav Radović je upisao devet nastupa i postigao dva gola što svakako nije nešto što su navijači očekivali kada je njegov povratak pompezno najavljivan sredinom juna.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.