Džejms Rodrigez pogodio prečku? NE!

Izvor: Mondo, 06.Maj.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms Rodrigez pogodio prečku? NE!

Najzaslužniji čovek što je utakmica završena pobedom Juventusa od 2:1 je – Stefano Sturaro!

Mnoga pitanja postavljena su pre, za vreme i posle prve utakmice polufinala Lige šampiona između Juventusa i Real Madrida.

Izdvojićemo dva, koja su – ispostaviće se – direktno povezana.

"Otkud taj Sturaro u startnoj postavi, šta hoće Alegri s njim!?"

"Kako je moguće da je Rodrigez promašio ono sa pet metara!?"
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Fudbaler Reala Džejms Rodrigez promašio je šansu utakmice u finišu prvog poluvremena, kada je pri rezultatu 1:1 sa svega pet metara, posle sjajne akcije celog tima i centaršuta Iska, pogodio – prečku!

NIJE!

Rodrigez bi zakucao loptu u mrežu i doveo Real u prednosti da na terenu nije bilo polivalentnog Stefana Sturara, jedinog čoveka na stadionu i šire koji u tom trenutku nije pomislio da je gotovo i da je Rodrigez, posle asistencije Kristijanu Ronaldu za 1:1, uspeo da se upiše i u strelce...

U stilu "nikad ne reci nikad", Sturaro je uradio jedino što je mogao, nastavio je da trči za Rodrigezom i visoko podigao nogu, u nameri da bar zakači loptu posle udarca glavom Kolumbijca.

I uspeo je. Taman toliko da lopta od vrha njegove kopačke promeni pravac i krene da se penje do – prečke!

Ne verujete? Pogledajte...

P. S. Sturaru je to bio prvi start u Ligi šampiona ove sezone, tek u polufinalu. Sve i da je za 90 minuta uradio samo ovo, bilo je vredno.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NIJE VELIKI PROMAŠAJ, VEĆ NAJBOLJA ODBRANA IKADA: Nije Rodrigez promašio, već je… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015

Da je kojim slučajem Džejms Rodrigez u prvom poluvremenu doneo prednost Real Madridu, sve bi bilo drugačije. Iako ste mislili da je za to zaslužna samo prečka, novi snimci potvrđuju da je mladi Stefano Sturaro možda izveo i najbolju intervenciju u istoriji Lige šampiona.  . . Posle centaršuta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.