Džud Lou u novoj Ani Karenjini?

Izvor: B92, 18.Mar.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džud Lou u novoj "Ani Karenjini"?

Engleski režiser Džo Rajt, najpoznatiji po filmovima "Gordost i predrasuda" i "Pokajanje", sprema novu verziju "Ane Karenjine". Glumci Džud Lo i Aron Džonson počeli su pregovore sa Rajtom.

Oni bi bili partneri Kiri Najtli koju je već angažovao za tragičnu heroinu Lava Tolstoja, rastrzane između braka bez ljubavi i zaljubljenosti u privlačnog aristokratu.

Zasad se na zna da li će Lo igrati bezosećajnog muža a Džonson privlačnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grofa, ili obratno.

Scenario je po Tolstojevom romanu adaptirao Tom Stopard, dobitnik Oskara za scenario "Zaljubljenog Šekspira". Stopard je i autor scenarija za "Brazil", "Carstvo Sunca" i "Rozenkranc i Gilderstern su mrtvi".

"Ana Karenjina" je bezbroj puta adaptirana televiziju i film, počev od prve verzije iz 1935. sa Gretom Garbo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova verzija filma o Ani Karenjinoj (VIDEO)

Izvor: S media, 18.Mar.2011

Tolstojev roman „Ana Karenjina“ dobiće još jednu ekranizaciju, ovoga puta u režiji Džoa Rajta. Tragičnu heroinu igraće Kira Najtli, a jednog od njenih partnera igraće šarmantni glumac Džud Lo...Rajt je već angažovao Kiru Najtli za tragičnu heroinu Lava Tolstoja- Anu Karenjinu rastrzanu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.