Varežao ne igra na OI

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varežao ne igra na OI

Jedan od najboljih košarkaša Brazila, Anderson Varežao, neće igrati na Olimpijskim igrama.

Od njega su domaćini Olimpijskih igara očekivali mnogo u košarkaškom turniru, ali neće moći da računaju na njega.

Anderson Varežao ima velikih problema sa povredom leđa, a nakon što je posetio doktore u SAD-u, rečeno mu je da je najbolje da propusti utakmice na OI.

Brazil će biti žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oslabljen na centarskim pozicijama, pošto je već odavno poznato da ni Tijago Spliter neće učestvovati na OI zbog povrede.

Reprezentacija Brazila nalazi se u grupi sa Argentinom, Španijom, Hrvatskom, Nigerijom i Litvanijom.

Andreson Varežao će i naredne sezone igrati za Golden Stejt Voriorse.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ironični Bogdanović "opleo" po savezu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 19:20

Razlog za to jeste nekomforan put koji su imali hrvatski košarkaši...Košarkaš Bruklin Netsa Bojan Bogdanović nije bio zadovoljan prevozom na putu ka Južnoj Americi gde će igrati prvo na predolimpijskom turniru u Argentini..."Hvala Hrvatskom savezu i Hrvatskom olimpijskom odboru što su se potrudili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.