NEVEROVATNO: 0 poena za četvrtinu!

Izvor: Press, 28.Jan.2015, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: 0 poena za četvrtinu!

Turski klub Ušak ušao je u utorak uveče verovatno u košarkaške anale za sva vremena, u meču Evročelenadža nije postigoa nijedna poen celu četvrtinu!
Ušak je u trećem kolu druge grupne faze trećeg po rangu evropskog takmičenja vodio na poluvremenu u Le Manu deset poena razlike, da bi potom izgubio treći period sa neverovatnih 29:0!
Le Man je na kraju slavio 84:63 i ostvario drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pobedu u grupi J, dok su Turci doživeli drugi poraz. 



Ušak je inače ove sezone slavio protiv jednog od favorita Evrolige Fenerbahčea u turskom prvenstvu, a pre nekoliko dana je namučio i Galatasaraj. Isti tim su savladali u oktobru, a skalp su skinuli i Banvitu. 

U ostalim mečevima, Saratov je slavio u Frankfurtu 71:68, Den Boš je nadigrao Tartu 78:77, Jenisej je pobedio u Antverpenu 93:78, a Okapi savladao Astanu 108:85.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.