NE ZABORAVLJA: Selektor obišao košarkaški kamp na kojem je potekao (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZABORAVLJA: Selektor obišao košarkaški kamp na kojem je potekao (FOTO)

Imao je vremena da sa Kopaonika dođe na Zlatibor. Trener nacionalnog tima Saša Đorđević sa svojim asistentom Goranom Bjedovim posetio je košarkaški kamp “Profesor Aleksandar Nikolić” na Zlatiboru.

 Dečačka veza Saše i zlatiborskog kampa datira od njegove devete godine kada je bio učesnik, kasnije je boravio kao promoter i nikada nije zaboravio kamp koji postoji već 41 godinu.
  >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<

 
Obišao je  izložbu posvećenu pokojnom Ranku Žeravici koja je u stalnoj postavci sve vreme trajanja kampa, zadržao se u razgovoru sa decom i trrenerima i sa velikim zadovoljstvom se slikao sa polaznicima kampa.
ĐORĐEVIĆ OBJAVIO SPISAK: Ovih 12 momaka ide u Rio!
Njegovo zadovoljstvo i radost dece ovekovečeno je sa mnogo slika i pričama o prošlim vremenima,druženjima sa vrhunskim igračimai saradnji sa mnogobrojnim svetskim stručnjacima.
 

– Uvek ću naći vremena da dođem, da evociram uspomene na, siguran sam, i dalje najstručniji košarkaški kamp u našoj zemlji, rekao je Saša na rastanku pred polazak na Olimpijske igre.
The post NE ZABORAVLJA: Selektor obišao košarkaški kamp na kojem je potekao (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NE ZABORAVLJA ODAKLE JE KRENUO: Aleksandar Đorđević posetio kamp na Zlatiboru

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016

...Dečačka veza Saše i zlatiborskog kampa datira od njegove devete godine kada je bio učesnik Kasnije je boravio kao promoter i nikada nije zaboravio kamp koji postoji već 41 godinu..Obišao je izložbu posvećenu pokojnom legendarnom treneru Ranku Žeravici, koja je u stalnoj postavci sve vreme...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.