Košarka: Radnički i dalje na stend-baju

Izvor: KGsport.info, 29.Jul.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Radnički i dalje na stend-baju

Iako je uprava KK Radnički preko zvaničnog sajta kluba najavila da će odluka o nastupu u ABA ligi biti saopštena javnosti u ponedeljak, od toga nije bilo ništa.
Odluka još nije doneta, a u klubu se i dalje nadaju da će pronaći rešenje za finansijske probleme, koji dovode u pitanje i samu egzistenciju Radničkog.
Postoji mogućnost da nađemo rešenje, ali do izlaza još nismo stigli. Verujem, ipak, da ćemo, vrlo brzo imati jasno stanje, kako bismo informisali javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << o daljim aktivnostima” - izjavio je predsednik kluba Ivan Grujin.
Tračak nade je to što su neki sponzori, poput „Fijata“, spremni da nastave saradnju sa kragujevačkim klubom, ali je preko potrebna i podrška gradske vlasti u Kragujevcu, koja se nalazi u jako turbulentnom periodu.
Radničkom izgleda da nije glavni problem kotizacija od 150.000 evra, koliko dugovanja prema bivšim igračima i finansijska konstrukcija koja bi omogućila stvaranje tima za narednu sezonu.
U toku nedelje bi javnost trebala da dobije konačan stav kluba, a svi kragujevački ljubitelji košarke i navijači Radničkog se nadaju da neće doći do selidbe kluba u neki drugi grad ili čak gašenja.


Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.