EMOTIVNI KRAJ Svedoci smo poslednje sezone velikog Kobija: Košarko, voleću te zauvek!

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 03:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNI KRAJ Svedoci smo poslednje sezone velikog Kobija: Košarko, voleću te zauvek!

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Kobi Brajant najavio da se povlači na kraju ove sezone i košarci je posvetio vrlo emotivno pismo.

Legendarni 37-godišnji as Los Anđeles Lejkersa emotivnim tekstom je objavio kada će reći zbogom aktivnom igranju.

Nedugo zatim, sajt na kom je njegova poruka izašla pao je usled velikog broja poseta.

Brajant je o odluci kada će otići u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << penziju obavestio i svoje pratioce na Tviteru, i na ovoj društvenoj mreži je spomenut više od 320.000 puta samo u prvom satu. Taj broj se povećavao iz sekunde u sekundu.

"Draga košarko,

Od kada sam umotavao tatine čarape i pogađao zamišljene šuteve za pobedu, znao sam jedno: Zaljubljen sam u tebe. Volim te toliko mnogo i sve sam ti dao, preko misli i tela, do duše. Kada sam imao šest godina, onako zaljubljen u tebe, nikada nisam video kraj tunela. Video sam samo sebe kako trčim kroz njega. I trčao sam. Trčao sam gore-dole na svakom terenu, posle svake izgubljene lopte, zbog tebe. Dao sam ti srce, a dobio mnogo više. Imao sam i lepe i ružne momente, ali ne zbog izazova, već zbog tebe. Sve sam uradio za tebe, a ti si mi omogućila da se osećam živo.

Dala si šestogodišnjaku njegov san u Lejkersima i zbog toga ću te uvek voleti. Ali ovako opsesivno ne mogu još dugo. Ovo je sezona kada ću se oprostiti.

Moje srce može da izdrži, mozak takođe, ali telo kaže da je vreme za kraj. I to je ok. Spreman sam da te napustim. Želim da znaš da oboje možemo da uživamo u svakom trenutku, i lepom i ružnom. Jedno drugom smo dali sve što smo imamo.

I oboje znamo, šta god da ću raditi, uvek ću biti taj klinac sa umotanim čarapama, kanta je u ćošku, ostalo je još pet sekundi, lopta je u mojim rukama. Pet...četiri...tri...dva...jedan.

Volim te zauvek,

Kobi", napisao je legendarni košarkaš!

Zvanični portal NBA lige je Kobijev kraj karijere preneo pod oznakom hitno - ovo je poslednja sezona petostrukog osvajača šampionskog prstena. Brajant je najavio da će patike "okačiti o klin" nakon 20. sezone, a celu karijeru posvetio je Lejkersima.

Učesnik Ol-stara bio je 17 puta, osvojio je dva olimpijska zlata sa reprezentacijom SAD i vlasnik je brojnih rekorda. Svakako, jedan od najvećih košarkaša koji su se igrali pod obručima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EMOTIVAN OPROŠTAJ BRAJANTA: Draga košarko, uvek ću te voleti!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015

Jedan od najboljih igrača u istoriji košarke, legenda Lejkersa Kobi Brajant, objavio je da se na kraju sezone ide u penziju...Maestralni 37-godišnji košarkaš je u izuzetno emotivnom pismu obavestio javnost da je došlo vreme da voljenom sportu kaže zbogom...Nekoliko sezona u nazad popularna "Crna...

Nastavak na Kurir...

Kobi Brajant se emotivnim pismom oprašta od košarke

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2015

LOS ANGELES - Jedan od najboljih košarkaša modernog doba i najbolji strijelac NBA lige Kobi Brajant (37) najavio je da se povlači iz svijeta košarke...Nakon što je 20 godina proveo u dresu Lejkersa, od 1996. godine, Brajant krajem ove košarkaške NBA sezone odlazi u penziju zbog brojnih povreda...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.