Cibona slavila u Prištini

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona slavila u Prištini

Košarkaši Cibone pobedili su u Prištini višestrukog šampiona Kosova Sigal Prištinu sa

101:81 u prijateljskoj utakmici. U meču koji je oduševio mnogobrojne gledaoce u "Palati omladine i sportova" u Prištini, igrači Cibone su bili mnogo bolji, što pokazuje i rezultat utakmice.

Duel je odigran u znak sećanja na legendu hrvatske košarke Dražena Petrovića, a meč u Prištini gledali su pojedini ministri u Vladi Kosova, ambasador Hrvatske na Kosovu i drugi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Rukovodstvo Cibone na čelu sa predsednikom kluba Aleksandrom Petrovićem je ranije u toku dana primio ministar omladine i sporta Memlji Krasnići, a razgovarali su i sa aktuelnim ministrom poljoprivrede Blerandom Stavilecijem.

Posebno srdačan je bio susret Petrovića i kosovske košarkaške legende Ferida Zekolija. Petrović je tokom tih razgovora izjavio da će Cibona svake godine igrati prijateljske meševe u Prištini.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.