Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA FANTAZI: Ko su najtraženiji igrači, tu su dva Zvezdaša i jedan Partizanovac, ali vodi…(FOTO)

ABA liga startuje u petak, a prvi put u istoriji regionalne lige napravljen je Fantazi u kome ljubitelji košarke mogu da naprave svoj tim i da se takmiče sa drugim igračima.

Po uzoru na NBA i Evroligu ove godine je organizovan Fantazi i u ABA JTD lige. Registracija je na sajtu ABA JTD lige, a svakom igraču je omogućeno 350 poena da kupi deset igrača. Posle svakog kola gleda se učinak izabranih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << košarkaša, a nagrade se dele posle svakog kola, regularnog dela sezone i kraja prvenstva.
Veliki broj igrača se već prijavio (4473 prijavljenih), a evo i koji su to najtraženiji igrači. Na petom mestu je talentovani bek Crvene zvezde Marko Gudurić. Četvrti je Alfa Kaba iz Mega Leksa, treći Vanja Marinković iz Partizana, a drugi kapiten Crvene zvezde Luka Mitorvić. Prvo mesto pripalo je Radetu Zagorcu iz Mega Leksa. Jasno je da igrači iz srpskih timova imaju primat, a najponosniji na taj podatak je srpski menadžer Miško Ražnatović.
Wonder who are the most wanted players in the #ABAFantasy right now? Here they are!
Who are your 1st round fantasy picks? pic.twitter.com/kkZGvZde04
— ABA Liga (@ABA_League) September 25, 2016

The post ABA LIGA FANTAZI: Ko su najtraženiji igrači, tu su dva Zvezdaša i jedan Partizanovac, ali vodi…(FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Fantasy ABA liga - Vreme je za novu sezonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016

Gotovo pet meseci nakon treće finalne utakmice prošlosezonskog plej-ofa u ABA ligi, regionalno košarkaško takmičenje se vraća u naše živote a sa njim i sjajne ponude koje je za vas pripremila FantasyNova...Šesnaesta sezona u regionalnom košarkaškom takmičenju, druga ako vreme računate od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.