Uživo: Treči naš predstavnik na terenu, brejk Jelene na početku, Janković - Dodan 2:1

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Treči naš predstavnik na terenu, brejk Jelene na početku, Janković - Dodan 2:1

Naša teniserka Jelena Janković u ovim trenucima igra meč prvog kola US Opena protiv francuske teniserke Osean Dodan, koja je dobila specijalnu pozivnicu organizatora, a meč možete pratiti uživo uz „Blicsport”.

Jankovićeva je ove godine imala dobre rezultate na američkoj turneji, pa se od nje očekuje da tako nastavi i u Njujorku.

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osamnaestogodišnjom Francuskinjom se do sada nije sastajala.

Prvi set

Već u prvom gemu Jankovićeva je pokušala da stigne do brejka, ali je Dodan uspela da odbrani dve brejk lopte. Međutim, posle Jeleninog servis-gema, koji je Srpkinja dobila bez većih problema, Dodan nije uspela da osvoji ni jedan poen na svoj servis, pa je Jankovićeva povela sa 2:1.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.