Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ, 1/2 FINALA: Dete Reala i Tevez srušili ‘kralja’ (VIDEO)

U prvom meču polufinala Lige šampiona Juventus je na svom terenu savladao Real Madrid 2:1 (1:1).

“Stara dama” je korak bliža Berlinu. “Kralj” je proažen u Torinu sa 2:1, te mu se trese presto osvojen prošle godine u Lisabonu. Duel Juventusa i Real Madrida protekao je u velikoj borbi sa dosta prilika, a čini se da je četa Masimo Alegrija zasluženo slavila.
Šampion Italije je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pokušao preko Staurara, ali je njegov šut odbranio nesigurni Kasiljas. Samo četiri minuta kasnije je lobom pokušao Morata, ali je Kasiljas bio koncentrisan. Ipak, samo 60 sekundi kasnije dete Reala je klubu u kom je ponikao zatresao mrežu. Tevez je šutirao sa ivici šesnaesterca, Kasiljas je kratko odbio loptu, na nju je naleteo Morata i spasa nije bilo – 1:0.
Branila evropskog trona je prvi put zapretio tek u 23. minutu. Pokušao je Ronaldo, ali bez veće opasnosti po Bufona. Ipak, u 28. minutu najbolji igrač sveta nije propustio priliku koja mu se ukazala. Rodrigez je loptu ubacio u peterac, a Ronaldo se poklonio za 1:1. Do kraja prvog poluvremena Real je mogao do vošstva. Isko je centrirao, a Rodrigez je sa nekoliko metara glavom pogodio prečku. Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:1.
U drugom poluvremenu Juventus je krenuo ofanzivnije, što mu se isplatilo u 56. minutu. Tevez je krenuo sam ka golu, Karvahal ga je oborio u kaznenom prostoru, a sudija Etkinson je pokazao na “belu tačku”. Precizan je bio Karlos Tevez – 2:1. Mogla je “stara dama” i do ubedljivije pobede, ali je rezervista Ljorente u dva navrata šutirao preko gola. Na kraju zasluženi trijumf Juventusa 2:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.
Revanš utakmica je na programu za osam dana u Madridu.

JUVENTUS – REAL MADIRDI 2:1 (1:1)
Strelci:
Morata 8, Tevez 57 penal – Ronaldo 28
Stadion: Juventus arena. Gledalaca: 41.244. Sudija: Martin Etkinson (Engleska).
JUVENTUS (4-4-2): Bufon – Lihtštajner, Bonući, Kjelini, Evra – Pirlo, Sturaro (Barzalji), Markizio – Vidal – Morata (Ljorente), Tevez.
REAL MADRID (4-4-2): Kasiljas – Karvahal, Pepe, Varan, Marselo – Ramos, Kros, Isko (Čičarito), Rodrigez – Bejl, Ronaldo.
LŠ, polufinale:
Juventus – Real Madird 2:1 (1:1)
Sreda:
Barselona – Bajern Minhen 20.45
hotsport.rs 
 
 
 
 
The post LŠ, 1/2 FINALA: Dete Reala i Tevez srušili ‘kralja’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventusov mat "kralju"! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015

Juventus slavio sa 2:1 protiv Reala u prvom meču polufinala Lige šampiona. Ronaldov gol daje nadu Madriđanima, ali ni Italijani nisu bez šansi za Berlin!..Juventus je počeo bolje, Sturaro koji se pojavio u timu umesto Pereire je doneo čvrstinu veznom redu, odmah je probao da ugozi Kasiljasa. Start...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.