Monika Beluči u Srbiji!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči u Srbiji!

Slavna italijanska glumica dolazi na festival Kustendorf, otkrio je režiser Emir Kusturica.

Monika Beluči (48) biće specijalni gost festivala na Mećavniku u januaru sledeće godine, rekao je Kusturica za "Blic".

Kustendorf će biti održan od 16. do 22. januara, a živopisnu lokaciju Drvengrada posetiće renomirane filmadžije i glumci, kao i studenti i mladi filmofili.

U planu je da specijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gošća bude upravo Belučijeva, zvezda filmova "Malena", "Matriks", "Stradanje Isusovo", "Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra", "Nepovratno" i drugih. Prelepa glumica u braku je sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima ćerkice Devu i Leoni.

Među prethodnim gostima festivala su Nikita Mihalkov, Džim Džarmuš, Džoni Dep, Gael Garsija Bernal, Izabel Iper i drugi.

Više o festivalu saznajte na zvaničnom sajtu Kustendorfa.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monika Beluči gost Kustendorfa

Izvor: Mondo, 07.Okt.2012

Slavna italijanska glumica dolazi na festival u Drvengradu, otkrio je režiser Emir Kusturica...Monika Beluči (48) biće specijalni gost Kustendorfa u januaru sledeće godine, rekao je Kusturica za "Blic"...Kustendorf će biti održan od 16. do 22. januara, a živopisnu lokaciju na Mokroj Gori posetiće...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.