Za Federera je Rafa ispred Novaka: Nadal je prvi favorit na Rolan Garosu!

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Federera je Rafa ispred Novaka: Nadal je prvi favorit na Rolan Garosu!

Rafael Nadal je za Rodžera Federera glavni favorit za osvajanje ovogodišnjeg Rolan Garosa, iako uopšte ne blista ove sezone.

"Rafa je za mene i dalje favorit na Rolan Garosu, uz Novaka Đokovića koji igra veoma dobro. Iako Nadal nije u formi u kojoj je bio prethodnih godina, kada dođe Rolan Garos, biće ga teško pobediti", istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Federer.

Nadal je titulu u Bulonjskoj šumi osvojio devet puta, od 2005. do 2014. svake godine osim 2009. kada je Rafu eliminisao Robin Soderling, a trofej pripao Federeru.

Ipak, "kralj šljake" ove sezone ne blista na omiljenoj podlozi. U polufinalu Monte Karla Nadal je poražen od Novaka Đokovića koji je potom ušao u istoriju kao prvi teniser koji je slavio na uvodna tri mastersa u sezoni, dok ga je u osmini finala Barselone zaustavio Fabio Fonjini.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.