Federer završio sezonu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer završio sezonu!

Rodžer Federer je završio sezonu, šok za teniski svet.

Rodžer Federer se oglasio saopštenjem na svojoj fejsbuk stranici gde je napisao da je ovako morao da uradi kako bi još mogao da igra tenis.



"Veoma sam razočaran jer neću reprezentovati Švajcarsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na OI u Riju i što ću propustiti ostatak sezone.

Razmotrio sam sve opcije, a nakon što sam se konsultovao sa doktorima, doneo sam tešku odluku."


Kasnije je još dodao i:

"Doktori su me savetovali da ukoliko hoću da igram narednih nekoliko sezona, a hoću, moram da se odreknem tenisa određeno vreme. Veoma je teško ostati bez tenisa ostatak sezone", napisao je na Fejsbuku Rodžer Federer.

Kao što već znate, Federer ima muke sa povredom kolena već duži vremenski period, zbog te povrede je propustio određen broj turnira ove sezone.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ovo konačni kraj? Federer završio sezonu!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016

Švajcarac vuče posledice operacije kolena..Rodžer Federer je završio sezonu! Kako je objavio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, Švajcarac je odlučio da se povuče sa svih takmičenja do kraja 2016. godine i posveti se potpunom oporavku nakon operacije kolena..."Dragi fanovi, veoma sam razočaran...

Nastavak na MozzartSport.com...

MALER: Olimpijada u Riju ostaje bez jednog od najpoznatijih sportista! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2016

Pravi šok doživeli su danas svi istinski ljubitelji tenisa.. Rodžer Federer će zbog povrede kolena propustiti Olimpijske igre u Riju! Povratak na teren se očekuje tek naredne godine. Legendarnom Švajcarcu nephodna je hitna operacija.. Federer se putem društvenih mreža obratio emotivnom porukom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.