Evo kako je Federer odreagovao na majstoriju Šaćirija

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Federer odreagovao na majstoriju Šaćirija

Trenutno treći teniser sveta i jedan od najboljih svih vremena pažljivo prati Švajcarce na Evropskom prvenstvu.

Rodžer Federer navija za svoje zemljake, a kao i mnoge širom sveta i njega je oduševila majstorija vedete Vladimira Petkovića.

Fudbaler Stouka i reprezentacije Švajcarske, Džerdan Šaćiri, postigao je fenomenalan pogodak u 82. minutu meča sa Poljacima, i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obezbedio dodatnih pola sata igre u Sent Etjenu.

Gol možete pogledati OVDE, a u nastavku pogledajte "tvit" koji je Federerostavio nakon njega.

Wow!!!!! ⚽️🇨🇭

— Roger Federer (@rogerfederer) 25. јун 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vavrinka psovao posle poraza Švajcaraca, a smorila se i njegova devojka Hrvatica

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jun.2016

Foto: Profimedia, Press Association..Švajcarski teniseri Rodžer Federer i Stan Vavrinka pomno su pratili meč osmine finala Evropskog prvenstva njihove reprezentacije protiv Poljske, koja je eliminisana posle penal serije...Odmah posle izjednačujujeg gola za Švajcarce, obojica su napisali tvitove...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.