Platićete nam onu frku na Eurosongu!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Platićete nam onu frku na Eurosongu"!

Pesme su otpevane, pobednika znamo, vreme je da se naplate računi!

Foto: AP/Sergei Chuzavkov Francuska: Alma - Requiem

Ovogodišnja Pesma Evrovizije ostaće upamćena ne po pesmama, "hrabrom srcu Eurosonga" pobedniku iz Portugala, već frci koju su Ukrajinci napravili i pre početka takmičenja.

Znate da su zabranili Rusiji da učestvuje na Pesmi Evrovizije u Kijevu, tačnije, nisu zabranili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << već "samo" zabranili predstavnici dauđe u zemlju, jer je svojevremeno pevala na Krimu.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Organizatori muzičkog festivala su "kumili i molili" Ukrajince da popuste, ali, kada se to nije dogodilo, rešili su da se takmičenje održi bez Rusije, a onda i da naplate "za skandal koji je narušio ugled manifestacije i skrenuo pažnju s pesme, učesnika i same ideje Eurosonga".

"Pažnja je bila usmerena na sukob s Rusijom, a reputacija takmičenja ugrožena. Komitet Eurosonga je predložio da Javni servis Ukrajine bude novčano kažnjen", piše u saopštenju EBU-a.

U saopštenju se dodaje da bi kazna trebalo da bude visoka, ali se ne otkriva visina iznosa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Devojka od milion dinara! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Jun.2017

Pogledajte voditeljku "u filmu" Devojka od milion dolara..Svi znate tragičnu filmsku priču o bokserki i treneru u filmu Klinta Istvuda, znate da je Hilari Svonk za ulogu u filmu "Devojka od milion dolara" dobila Oskara, a da li znate da postoji i "Devojka od milion dinara"?..Voditeljka i glumica Nina...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.