Grujić ne igra protiv Španije

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić ne igra protiv Španije

Vezni fudbaler Liverpula Marko Grujić propustiće poslednju utakmicu mlade reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Mlada reprezentacija Srbije praktično je ostala bez šansi za plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Poljskoj nakon dva meča grupne faze takmičenja.

Ukoliko se ne dogodi čudo "Orlići" će odigrati još samo jednu utakmicu na Prvenstvu, a selektor Nenad Lalatović na njoj neće moći da računa na Marka Grujića.

Za vezistu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpula Evropsko prvenstvo je završeno pošto je u meču sa Makedonijom dobio drugi žuti karton što znači da neće imati pravo nastupa u meču sa Španijom.

Utakmica trećeg kola Grupe B između Srbije i Španije na programu je 23. juna, a sve su prilike da ona za "Orliće" neće imati nikakav značaj.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.