Češki selektor preuzeo Anži

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češki selektor preuzeo Anži

Dosadašnji selektor fudbalske reprezentacije Češke Pavel Vrba potpisao je ugovor sa Anžijem iz Mahačkale, saopštio je danas ruski klub.

Reprezentacija Češke je u grupnoj fazi završila takmičenje na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, pošto je osvojila samo jedan bod (remi sa Hrvatskom i porazi od Španije i Turske).

Vrba je u januaru 2014. godine preuzeo reprezentaciju Češke i uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u velikom stilu da je odvede na kontinentalnu smotru najboljih, dok je svojevremeno sa Viktorijom iz Plzenja osvojio dve titule nacionalnog prvaka i dva puta je odveo u grupnu fazu Lige šampiona.

On će na klupi Anžija zameniti Ruslana Agalarova, koji je prošlog meseca podneo ostavku.

Anži, koji je jedva izbegao ispadanje iz lige ove sezone, nije saopštio detalje ugovora.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.