U POSLEDNJEM TRENUTKU: Evroliga za meč Zvezde zamenila turskog sudiju

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U POSLEDNJEM TRENUTKU: Evroliga za meč Zvezde zamenila turskog sudiju

Evroliga je odlučila ranije da utakmicu sude Vinsente Bulto (Španija), Elijas Koromilas (Grčka) i Ersan Kartal (Turska). Čelnici Evrolige su u poslednjem trenutku odlučili da umesto Turčina utakmicu vodi Poljak Pjotr Pastušijak

BEOGRAD - Čelnici Evrolige odlučili su uoči utakmice 7. kola grupe D Evrolige između Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Neptunasa u beogradskoj Kombank areni da promeni jednog od arbitara.

Naime, Evroliga je odlučila ranije da utakmicu sude Vinsente Bulto (Španija), Elijas Koromilas (Grčka) i Ersan Kartal (Turska).

Međutim, čelnici Evrolige su u poslednjem trenutku odlučili da umesto Turčina utakmicu vodi Poljak Pjotr Pastušijak. Pretpostavlja se da su se čelnici Evrolige odlučili na ovaj korak zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u petak u Turskoj. Ivkovića je u Istanbulu ubio navijač Galatasaraja uoči meča sa Crvenom zvezdom.

Utakmica između Crvene zvezde i Neptunasa igra se večeras od 19,00 sati u Kombank areni.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promena odlue: Turčin ne sudi u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014

Utakmicu između Crvene zvezde i Neptunasa trebalo je da sudi Ersan Kartal iz Turske, ali je Evroliga, sasvim logično takvu odluku promenila... .. ..Umesto planiranog Turčina, u protokol je "uskočio" poljski arbitar Pjotr Pastusjak. Pored njega pravdu će deliti Visente Bult iz Španije, kao i Elijas...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.