Ode Tompkins, stiže zver!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Tompkins, stiže "zver"!

Nakon što su ostali bez Klavera, u prvaku Španije spremaju "bombu".

Ostali su bez Klavera, kako je Valensija "zakočila" celu priču.

Oni imaju pravo na bivšeg igrača Portland Trejl Blejzersa, te su od Reala tražili 3 miliona evra.

Madriđani su to odbili, te Klaver neće igrati u prestonici naredne godine.

Sada je na putu da napusti Real američki košarkaš Trej Tompkins, koji je početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minule sezone došao iz Nižnjeg Novgoroda.

On odlazi iz kluba, a na njegovo mesto stiže sjajni Entoni Rendolf.

Košarkaš Lokomotive je pokazao svoje kvalitete u Evroligi u godini za nama, a bio je i jedan od najzaslužnijih za trijumf nad Barsom u Top 8 fazi.

On je na 23 utakmice u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi u proseku postizao 14,5 poena, uz 6 skokova i 1,3 ukradene lopte po utakmici.

Svoju polivalentnost je pokazao tako što je često tokom prošle sezone igrao i na pozicji "petice" u ekipi Lokomotive Kubanj iz Krasnodara.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.