Marković izabrao  sa Himkijem u Evroligu!

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković izabrao " sa Himkijem u Evroligu!

Srpski košarkaš Stefan Marković izabrao je Himki kao klub u kojem će nastaviti svoju karijeru.

Proteklih nedelja se dosta spekulisalo gde bi Marković mogao da nastupa sledeće sezone, a izbor je pao na povratnika u Evroligu.

Marković je za ekipom iz Podmoskovlja potpisao dvogodišnji ugovor vredan oko 3,5 miliona evra i postao prvo pojačanje tima koji predvodi crnogorski stručnjak Duško Ivanović.

Marković je blistao prošle sezone u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zenita iz Sankt Peterburga za koji je prosečno beležio 10,3 poena uz 7,6 asistencija i 4,5 skokova po utakmici u VTB ligi, a 11,9 poena i čak 9,1 asistencija u Evrokupu.

Srbin ima 29 godina, karijeru je počeo u Atlasu, potom igrao za Hemofarm, Beneton Trevizu, Valensiju, Banvit i Unikahu.

Sa Srbijom je bio vicešampion Evrope 2009, sveta 2014. i Olimpijskih igara 2016. godine, kada se povukao iz nacionalnog tima.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Entoni Rendolf postao Slovenac pred Evrobasket

Izvor: B92, 23.Jun.2017

Američki košarkaš Entoni Rendolf dobio je državljanstvo Slovenije za koju će igrati na Evropskom prvenstvo u septembru...Rendolf ima 27 godina, igra na poziciji krilnog centra i centra, a nastupa za Real Madrid...Prošle sezone je prosečno beležio 10,2 poena uz 5,1 skokova te po 1,1 asistencija...

Nastavak na B92...

Stefan Marković potpisao za Himki

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Jun.2017, 11:32

Bivši reprezentativac Srbije Stefan Marković postao je novi član ekipe ruskog Himkija.Nakon sjajne sezone u Zenitu, Marković prelazi u redove novog-starog Evroligaša, pošto je Himki upravo eliminacijom Zenita u plej-ofu VTB lige izborio učešće u najjačem evropskom takmičenju.Marković će...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.