Fantazi PL - Hoće li uskrsnuti Čelsi i koga upariti sa Ibrom?

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi PL - Hoće li uskrsnuti Čelsi i koga upariti sa Ibrom?

Sledi novo kolo, poslednje pre dvonedeljne pauze, evo plana kako osvojiti nagradu!

Hoćemo da se "oprostimo" u stilu?

Naime, nakon ovog kola, što se fudbala tiče sledi pauza od dve nedelje, ali ne i pauza od fantazija jer je počela ABA liga, a uskoro startuje i poslastica, Evroliga, pa ćete o svemu tome moći da se informišete na sportske.net.

Dakle, ovog vikenda na prograju je 10 mečeva PL, od toga osam ulaze u konkurenciju za naše takmičenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sportskenet fantazi ligu.

Večeras je na programu duel Evertona i Kristal Palasa, sutra od 13:30 igraju Svonsi i Liverpul, te dve utakmice preskačemo, kolo počinje kad se naspavate, popijete kafu i budete spremmni da napravite dobitni tim, drugim rečima u subotu popodne od 16 časova.

Naše je, da vam kao i uvek olakšamo put do dobitka.

GOLMANI

Prvi izbor kod većine biće De Hea (8.20) pošto se pretpostavlja da "Đavoli" neće imati problem kod kuće protiv Stouka.

Ali, to što će golman eventualno sačuvati mrežu ne znači automatski veliki broj bodova jer možda neće imati posla.

Uz to, Španac je skup, mi preferiramo jeftinije golmane, pa bi trebalo da razmislite o Benu Fosteru (7.20) iz VBA koji će imati posla na gostovanju u Sanderlendu, ali "Begisi" igraju čvrstu odbranu i mogli bi da odole protiv "Crnih mačaka" kojima gori pod nogama.

Još jedan predlog je Pikford (7.00) golman Sanderlenda, ako verujete da će ekipa igrati bolje u odrani nego protiv Palasa, a potcenjen je i Frejzer Forster (7.00) iz Sautemptona koji se neće lako predati na gostovanju umornom Lesteru.

DEFANZIVA

Beljerin (8.60) ili Monreal (8.60) uvek je pitanje između dva beka Arsenala, teško da imate prostora za obojicu.

Trebalo bi ispratiti Murinjove izbore, Blind (9.00) je kupio mesto partijom protiv Lestera, a i Valensija (8.80) će u tim. Ipak, preskupi su, što je i razumljivo s obzirom na protivnika koji igra slabo.

Mi bismo se, na vašem mestu, odlučili recimo za Holebasa (7.80) iz Votforda koji igra dobro ove sezone.

Potcenjen je iskusni Fonte (7.40) kao i Bertand (7.40) iz Sautemptona. Ovaj drugi donosi blizu 8 poena po meču.

U obzir, ako ćete štedeti u odbrani još dolaze Douson (7.80) iz VBA koji je pravi komandant odbrane, a ako verujete da će Vest Hem ustati iz pepela, Arbeloa (7.00) bi trebalo da počne meč, mada proverite još jednom u subotu pre mečeva.

Naravno, kada igra Sanderlend kod kuće, Van Anhlolt (7.60) vam je opcija, a pazite sa igračima Čelsija, Konte je najavio neke promene. Mada, zbog povreda Italijan i nema mnogo opcija, možda počne Markos Alonso (7.60), a videćemo hoće li Kejhil (8.20) ponovo zaigrati nakon brljotina protiv Arsenala.

Utakmica se igra u 16 časova, dakle imate vremena i mogućnosti da vidite sastav i u odnosu na to pokušate sa nekim igračem iz odbrane "Plavaca".

VEZNI RED

Ovde standardno, birate između Ozila (10.60) i Aleksisa Sančeza (11.20) mada ne mislimo da će Barnli biti lak rival "Gunerima".

Mi bismo probali sa Azarom (10.80) on bi morao da pokrene Čelsi, ili Vilijanom (9.80) koji je jeftiniji, a doneo je više bodova od Belgijanca u proseku.

Ako volite da rizikujete, Mata (8.80) je sasvim dobra opcija, a mnogi će očekivati da Pogba (9.20) nastavi sa dobrim partijama.

Izbegavamo igrače iz derbija između Totenhema i Sitija, teško je videti ishod, mada Rahim Sterling (9.00) deluje kao dobra ideja.

Hoće li Korejac Son (8.00) nastaviti sjajnu seriju, a isto pitanje važi i za Etijena Kapua (8.40) koji igra sezuonu života u Votfordu.

Venger neće verovatno odmarati Tea Volkota (8.80) pa ako nastavi golgetersku seriju, možda je bolje da od igrača Arsenala izaberete njega i uštedite za napadače.

NAPAD

Ibra (12.00) svakako, protiv Lestera nije dao, Stouk je u nevolji, videćemo hoće li Kun Aguero (11.40) nastaviti seriju.

Dijegu Košti (10.60) je porasla cena, ako verujete Lester, Slimani (8.20) je jeftiniji, trebalo bi da čini napadački tandem sa Vardijem (9.00).

I Rašford (8.40) će igrati od početka, a o Defou (8.00) ne treba posebno raspravljati.

Da ovu listu završimo sa Dinijem (7.60) i Igalom (7.60) nisu ni blizu tako raspoloženi kao prošle jeseni, ali šta ako proigraju.

I to je to, sada je na vam da razmislite i uporedite sa vašim izborima, u subotu pre podne, kada ustanete, čekaće vas naš tim...

O svemu ostalom na fantasynova.rs, podsetimo, naša fantazi liga je jedina koja je besplatna, a obezbeđene su NOVČANE nagrade.

Čekamo vas...
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MEČ DANA: Šta od sporta nude televizije? (1. oktobar)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 07:42

Bogat i raznolik sportski program očekuje nas u subotu 1. oktobra. Osim standardnog fudbala, pošto se igraju utakmice širom Evrope, tu su košarkaške utakmice, jer je počela i nova sezona ABA lige, a sada ćemo moći da vidimo na delu i Partizan, koji gostije Mornaru...Takođe, tu je i meč polufinala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.