Evroliga promenila sudiju u Zvezdinom meču: Poljak umesto Turčina

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga promenila sudiju u Zvezdinom meču: Poljak umesto Turčina

Uoči utakmice košarkaške Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Neptunasa, došlo je do promene sudije. Prvobitno je bilo planirano da član sudijske trojke bude arbitar iz Turske, Ersan Kartal, ali ga je u poslednjem trenutku zamenio Poljak Pjotr Pastušijak.

Osim Pastušijaka, pravdu u "Kombank areni" će deliti i Visente Bulto iz Španije  >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i Elias Koromilas iz Grčke.

Utakmica u Beogradu, kao i sve u Evroligi i Evrokupu počele su minutom ćutanja u znak sećanja na ubijenog navijača Zvezde Marka Ivkovića.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUK U ARENI: 10.000 ljudi odalo poštu Marku Ivkoviću (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014

Pred početak evroligaškog meča između Crvene zvezde i Neptunasa održan je minut ćutanja povodom tragiče smrti navijača crveno-belih Marka Ivkovića.. . Pun minut u Kombank areni nije se čula ni muva, osim što su pojedini navijači praktično primorali zvaničnog spikera da se ispravi jer je...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezdi promenili sudiju pred meč sa Litvancima, Poljak umesto Turčina!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014

Verovatno zbog celokupne situacije i ubistva Marka Ivkovića, Evroliga je odlučila da Ersan Kartal ne sudi u Areni..Pred meč između Crvene zvezde i Neptunasa u okviru Evrolige, čelnici ovog takmičenja odlučili su da promene jednog od sudija. Umesto Turčina Ersana Kartala na parketu će biti Poljak...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.